Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Steam Deck
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz Pietrosz #1496 üzenetére
Mielőtt szétszeded, korrekt tápellátás mellett a gyári diagnosztikai programmal a felületet végig kéne írni, olvasni. Ha az hibát ad, akkor valóban kuka. Ellenkező esetben fiókos (hurcimba) winyónak (másolatok szállítására) még jó lehet, hiszen ha meghal, akkor sem vész el az eredeti adat.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Van 2 db 40 GB-s maxtorom... Mindkettő slim, 2MB cache, 7200rpm! De mindkettő fos... Az egyiknek az a baja, hogy megy a gép aztán eccercsak gondol egyet, katt, vinyó leáll, reboot! Gyanakodtam a tápra (mer az már amúgy is szar volt ), vettem egy másikat, azzal is ugyanez! A másikat meg nem lehet leformázni! Hiba nincs rajta, de van olyan gép amelyiket le is fagyasztja boot közben! Van olyan amelyikkel elindul, de olyan tetű lassú h az már fogalom! Nem tudtok esetleg vmi progit amivel le lehetne formázni?
Köszi
[Szerkesztve] -
jhos910
senior tag
Halisztok!, Van egy kis problémám ami a következő:
Vettem egy új amd athlon gépet (összeraktam) és volt egy 8gigás vinyóm amit még 2500+ os barciban használtam , ott tökéletesen felismerte de most csak felpörög és megy alaplap nem ismeri fel egyik módban sem ( master, single....stb). Nagyon fontos lenne hogy letudjam szedni róla a dolgokat, vagy akár használni mivel több weblapom rajtavan amit elég nehéz ftp ről való mentegetés nélkül megoldani. Max egyik havert megkérem hogy szedje le de igazából nemszeretném ezt igénybevenni ....... top sicret
Tudja vki a megoldást ? kössz szépen -
liksoft
nagyúr
válasz -Nemtom- #1493 üzenetére
Kuka, ha nem érnek adatmentésnyit a tárolt adatok. Megközelítő értékük: [link]. Az összes elérhetőségem a tulajdonságoknál megtalálható, a mentéses cégeket meg megtalálod itt: [link] (oldal alja).
[Szerkesztve]Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Adott egy vinyó, amiről egyik napról a másikra eltűnt az összes adat. R-Studioval szinte mindent le tudtam menteni szerencsére. Próbálom most használhatóvá tenni, de rosszat sejtek. Chkdsk 1 óra után is 5%-nál jár, a vinyó ütemesen kattog. Format szintén nem megy, nem halad semmit. Azért furcsa, mert legalább 40 gigát mentettem le a 60-as vinyóról, ment szépen. Annyira tehát nem halott. Vagy mégis? -
liksoft
nagyúr
válasz -Nemtom- #1488 üzenetére
Talán nagyobb az esélyed az elektronikai hibára mint másnak ahogy visszaolvastam. Nálad a gép mozgatása, átépítése után jelentkezett. Lehet statikus kisülés is a hiba. Viszont nézd meg, a tetején a fényes fólia végig ép-e. Ugyanis az zárja le a tiszta teret. Annak hiánya, szakadása vagy az öntvény és fedlaptól való lejövetele esetén kosz kerülhetett a winyóba, ami a felület halála.
Holnap folytathatjuk.Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
válasz -Nemtom- #1486 üzenetére
Na akkor meg van a hiba forrása. Végre. Az n40p ''fantázianév'' akkor jön elő a winyóból, ha nem képes a winyó elektronikája a lemezfelületről a gyári adatokat beolvasni. Vagyis sérült a drive. Gari, kuka, vagy adatmentés. Az esetek többségében íráshibából származik, melyet a meghalt fejszerelvény okoz. Így elektronika csere nagyon ritkán oldja meg a gondot. Inkább tiszta teres mechanikai átépítés után a gyári adatok korrekciója, majd utána az adatok lementése.
-
-Nemtom-
őstag
hi, van 1 40gb-s maxtor vinyóm, amit bios lát (kíírja a típusát), de nem ismeri fel, a probléma akkor jött elő, mikor egy másik vinyót kivettem mellőle. van valakinek ötlete?
-
Cyberslider
őstag
válasz Hujikolp #1473 üzenetére
Valszeg a particios tabla serulhetett.
Nagyon jo kis program a partition table doctor, van hogy megkeveredett nekem is annyira, hogy a pq magic is bad-nak látta, de ez a progi csodásan helyrehozta.
/Nem ingyenes/
[link]https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
greatchaos
addikt
válasz RoyalFlush #1474 üzenetére
ahogy az előttem lévő mondja... megérett az op csere...
-
lazydog
addikt
válasz RoyalFlush #1474 üzenetére
Egyszerű és gyakori a kérdés, csakúgy mint a válasz.
A KULCSSZÓ: SP2.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
RoyalFlush
őstag
Mitől lehet, hogy Windows XP telepítéskor a WD SATA HDD 320 GB-jából 130GB-os lemezterületet ismer fel & slussz passz? Ennyit lehet particionálni, megformázni a többit pedig nem látja. Alaplap: Gigabyte GA-8I848P-G (s478). Előre is köszi a segítséget!
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Hujikolp
őstag
válasz greatchaos #1472 üzenetére
huh, nekem is nagy a mákom! egy scandick lenyomása után (dosból) kijavította a hibát, és elvileg minden adatom visszajött. huh, szerencsém van.
Köszönöm greatchaos a helpet!
végsösoron nemtudom mi idézhette elö, de mostmár minden ok. -
Hujikolp
őstag
válasz greatchaos #1469 üzenetére
lefutott a progi, szerintem mindent megtalált. hogyan tovább?
itt egy kép:[link] -
Hujikolp
őstag
válasz greatchaos #1469 üzenetére
nemtudom most futtatok valamit ezzel a getizável, azt se tudom h hol mit kéne a progin állítani, most használom elösször.
mivel volt egy régebbi vinyo ami már kezd haldokolni, ezért lett véve egy másik vinyo (120-as). ma megprobáltam megint egy kicsit piszkálni:
egy kábelre rárakni a régi vinyót és a 120-asat. egyik master, másik slave. 120-as slave. másik kábelre a cd olvasót és egy másik vinyót, 3gigás(csak adattárolás) de nemnagyon tetszett neki. utána volt még egy két dolog, nemakart indulni a gép meg minden. az eredeti szallagkábel ami a gépben volt, annak az egyik csatlakozoja lejött. na kkor kábelcsere, de nemfogadta el a kábelt, majd vissza az eredeti kábelt, ugyis azon csak 1 vinyo lesz., nagynehezen elsikerült inditani a 120-as vinyot, az eredeti kábelen, és a másik kábelen a 3 gigás, és a cd olvasó. megnyit vindoz, megakarom nyitni a particiót, erre mondja h nemlehet, nemismeri. lehet h az a baja h ottvan a másik kábelen az a 3 gigás? és most van benn a xp melett elöször? meg az olvasó is? eddig levolt huzva... -
greatchaos
addikt
válasz Hujikolp #1468 üzenetére
nagyon netszes... valamiért eldobta a particiót... ntfs... de mármost, getdataback-kal nem tudod visszatenni, akkor nagy gázban vagy... szvsz
kérdés: volt mostanság valami hardver csere a gépedben? - nekem pár hete egyik ismerősöm egy új vga-t rakott a gépébe, és naponta eldobta a c: meghajróját... mindenestől! -
Hujikolp
őstag
nemtudom h jóhelyen járok-e de megprobálom:
van egy winchester, ami 3 partició van rajta. össz 120giga, egy 10-es, egy 20-as, és a maradék gigára van particionálva.
namármost, a legutolsó partició, ami a legnagyobb, eddig minden gond nélkül ment, most meg nemtudom elérni, nemtudom mivan vele. ha rámegyek a tulajdonságaira, akkor azt irja h 0 bájt foglalt és szabad. és RAW-ra van formázva ntfs helyett. nemlett se formázva, se semmi. egy getDataBack nevü progi most attackolja, és talál is mindenfélét. a progi még nemfutott le. szerintem a gyökérkönyvtár sérülhetett meg, vagy nemtudom, egyszerüen nem ismeri fel.
mit lehet tenni? hogyan tudnám visszakapni az adatjaimat? -
jgy0619
csendes tag
válasz Sanci.Bara #1466 üzenetére
Köszönöm az ötletet, ki fogom próbálni.
Üdv.: J.Gy. -
Sanci.Bara
csendes tag
válasz jgy0619 #1464 üzenetére
Hello!
Otletem van, sot kiprobaltan mukodik is bizonyos esetekben!Az kell hozza, hogy hozza tudj ferni az NTFS particiohoz ahonnan a Win XP toltodik!Ha ezt meg tudod oldni(betoltodsz olyan SuperBoot CD-rol, amely akar DOS alol is teljeskoruen latja az NTFS-t ), akkor tudok segiteni.Ahhoz, hogy a Windows XP toltodjon a gyoker katalogusban meg kell, hogy legyenek a kovetkezo fajlok:ntdetect.com; boot.ini; ntldr! Ha ezek kozul valamelyik hianyzik a rendszer nem fog toltodni.Potolni oket a Win XP telepito CD i386 katalogusbol lehet, vagy egy masik geprol, elofordulhat, hogy a boot.ini-t kezzel kell a sajat geped-re szabi!
PL..:
[boot loader]
timeout=20
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP''
A partition(1) - utal a particiora ahol a windows telepitve volt es ahonnan toltodik, a mi esetunkbe, sorrendben ez az elso a wincsin.
Remelem segitettem... Sok sikert. -
jgy0619
csendes tag
Sziasztok!
Windows XP SP2 indításakor ''NTLDR is missing'' üzenet jön.
1. BCUPDATE-ből készített boot lemez indítása után ''hal.dll nem található'' üzenetet küld.
2. XP CD-ről indítva nem látja a partíciót, nem aajánlja fel a helyreállítást.
A neten talált ötletek közül a lemezetöredezettség mentesítést még nem tudtam kipróbálni.
Van-e valakinek ötlete, hogy ne vesszen el minden???
Előre is köszönöm. -
mno
tag
Sziasztok
Nem túl régóta, gép indításakor, bootoláskor ezt írja ki a monitor:
IMMEDIATLY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE.
A FAILURE MY BE IMMINENT.
Ez mi akar lenni? F1-et kell nyomni és windows normálisan betöltődik... Igaz néha kilép programokból, meg kicsit lassabb a gépem mint régen...
Asus A7V333-X alaplap, 80G Maxtor 8M 7200 Winyó. Kb 4 éves cuccok.Joe
-
kenesevas
csendes tag
Sziasztok!
Winfost szeretnék telepíteni , 80g samsung új vinyóra , de miután betölt a lemez , kékhalál , és ezeket írja:page fault in nonpagedareaarea , irql not ressor equal
Valami ötlet? -
siskin
tag
válasz Sanci.Bara #1444 üzenetére
Hi!
Mikroszkóp alatt átvizsgálva egy dióda lábánál észrevettem az epoxi gyanta olvadását
[link]
[link]
kicserélve a winyó életre kelt!1000 köszi a hsz-okat mindenkinek!Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!
-
gban
veterán
Sziasztok!
Ritka probléma, de érdekes.
HP Netraisd SCSI vezérlő, 18 gb Quantum, XP formáz, partícionál, kártyát felismeri, fájlokat másol, aztán újraindul, és hiányzó ntloader, vagyis nem bootol a vinyóról. A vinyó IDE mellett hibátlan, a kártyán meg igen bonyolult a konfig a BIOSában, teszt is ok, de hibátlan szerintem, nincs boot-nem boot opció.
Ötlet?Postázást nem vállalok.
-
tissotto
tag
Helo, na kozben megoldodott a baj, vaksi voltam es telleg ott volt lemezkezeloben Koszi a helpet!
-
_gabber_
csendes tag
válasz tissotto #1453 üzenetére
Hali!
nem írtad milyen konfigod van, de az én tippem, hogy a sata1 vezérlős alaplapod van, és az a wd vinyó bizony sata2-es, mert ha sata1-re sata2-t dugsz, az bizony nem fogja látni a dolgot.
Egy jumpert kell tenned az 5-6-ra (a vinyón is le van rajzolva), és szerintem menni fog.
Ha viszont sata2-es a lapod, akkor nincs ötletem.
Esetleg próbálj meg újabb verziójú sata drivert feltenni az alaplaphoz.
[Szerkesztve] -
tissotto
tag
A lemezkezelosem latja.
-
tissotto
tag
Sziasztok, olyan gondom lenne h xp nem latja az uj vinyomat(500as wd sata). Bootolaskor kiirja a device listanal meg eszkozkezeloben is de a sajatgepben nincs ott. Van 1 masik sata vinyom is az rendesen mukodik, azt mar probaltam h atraktam a kabelt masik slotba de ugyse ment. Valami otlet?
-
siskin
tag
válasz Sanci.Bara #1444 üzenetére
Sajnos nem látszik deformálódott elem a panelen,jó lett volna ha valami úgy száll el,hogy nyoma marad.Lenne legalább kiindulópont.Keresek hozzá kompletten elektronikát,hátha mákom lesz...
Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy mobil rack-ben lévő winyóra telepítettem Vista-t. Fel is települt szépen viszont amikor az első winyóról történő bootolás lenne akkor nem akar bebootolni. Ha kiszedem a rack-ből és rendesen rárakom ata kábelre akkro simán bebootol. Ezt már kétféle rack-el is megcsinálta.
Miért nem akar a Vista a mobil rack-ben lévő winyóról bebootolni??????
Van megoldás? -
Sanci.Bara
csendes tag
-
siskin
tag
válasz greatchaos #1441 üzenetére
Oksa,holnap beszéljük meg priviben,ma már menni kell szunyálni...CsaÓ!
Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!
-
siskin
tag
válasz greatchaos #1439 üzenetére
Stimmel...
Ha nem teljesen jó hozzá,odavághat az esetlegesen még ép adatoknak?Ha nem,kipróbálnám.Mibe fájna?Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!
-
siskin
tag
-
siskin
tag
Meghalt a Winyóm?
Mesterek,kérlek segítsetek!Két winyóm van a gépemben,az egyik egy mobil rack-ben.A rack-et ha nem használom,kikapcsolva szoktam hagyni.Ma bent volt a két unokaöcsém nálunk,és a gép bekapcsolt állapotában rákapcsolták a rack-et.A gép rögtön összeh. gyozta magát...Kikapcsolt,és addig el sem indult,amíg a tápot le nem húztam a mobil winyóról.A belső winyóval semmi gond,vígan üzemel,de mihelyst tápot adok a másiknak,el sem indul.Lehet még a xarral valamit kezdeni,vagy repülhet a csába?Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!
-
lowrider
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszod!
Kicsit elkeserít, de reménykedem, hogy hátlapi csatin vissza fogom tudni szerezni az adatokat! -
liksoft
nagyúr
válasz Insomnia666 #1425 üzenetére
A cég honlapjáról 3 perc után ezt a linket sikerült levadásznom. Hátha: [link]
-
liksoft
nagyúr
válasz lowrider #1424 üzenetére
Szia!
Nem ismerek 2,5''-ban Maxtor winyót. Pontos típusjelzés kéne.
Sajnos nem lesz meg az adatod a winyón. Ha egy tápcsatlakozóval írsz, nagy valószínűséggel bár hibát nem jelez, de hibásan ír a felületre amit később nem, vagy csak sokszori próbálkozásra tud olvasni. Ki kéne deríteni miért nem tudod használni a dupla csatlakozást. Fontos: csak hátlapi, alaplapre forrasztott USB csatlakozót használj! Az előlapi kábeles kevés feszültséget ad!
Az adatok visszaolvasásához csak a külső házból a kivételt, és PATA esetén átalakítón keresztül asztali gépbe helyezését tudom tanácsolni. Ott kap majd korrekt tápot.Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Insomnia666
csendes tag
Van 1 Fujitsu-Siemens Amilo M7440 laptopom, melyben egy fujitsu mht 2080bh HDD van. Szeretném újrarakni a Windows, de nem ismeri fel a telepítésnél a HDD-t, mivel SATA-s. Elkezdtem keresgélni a neten drivert, hogy fel tudjam telepíteni a Windows install alatt, de nem találtam. Légyszi segítsetek!
-
lowrider
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2,5''-os maxtor 80GB-os notebook winyóm van egy ''kommersz'' USB 2.0-ás tokocskában.
Ez egy olyan kivitel, ami a géphez dupla USB-n kapcsolódik, míg a tokhoz szimplával.
Van egy kis működési anomália vele, ugyani kettő gépre dugott USB csatival egyáltalán nem akar működni... ha csak egy csatit nyomok a gépbe, akkor a winyó-RA tökéletesen tudok másolni, zenét tudok hallgatni róla stb...
Ha viszont valamit LE szeretnék másolni róla vissza az asztali gép winyójára, akkor az nem megy neki... először is kiír 3 percet egy 1 megás fájlra, aztán a folymatjelző megy 2 centit és vége. Nem fagy le a gép tőle, de ennél nem megy tovább.
Ha le akarom állítani a másolást, akkor viszont meghal, ''Befejezés most''-tal sem lehet lezárni se a másolást, se nyitott intézőt, se semmit.
Mi lehet a megoldás?
Nem égetően fontos adatok vannak rajta, de nagyon szeretném, ha nem vesznének el, illetve ha csere esetén valahogy előtte mégis le tudnám szedni róla azt, amit szép folyamatosan rápakoltam...
Nagyon köszönök előre is mindennemű segítséget!
Ezt a kérdést feltettem egy másik fórumban is, de témájában ide (is) vág! -
liksoft
nagyúr
Jó drive a Hita, de az árról nem tudok mit mondani. Nem vagyok kereskedő. A SATA a jövő, így érdemes ma már inkább ebben gondolkodni. Viszont a boot még mindig könnyebb PATA winyóval. Vagyis többmindentől függ mikor mi a jó. Pontos választ nem fogok tudni adni.
-
Peti20
tag
válasz liksoft #1419 üzenetére
250GB/7200/SATA300/8MB
* DeskStar T7K250
* 250 GB
* 7200 rpm
* SATA300
* 8 MB cache
* 3 év jótállás
Hitachi 250GB/7200/SATA300/8MB
A termék ár: 14 172 Ft
11 810 Ft + 20% ÁFA
Ja bocs!! Rosszul írtam, nem az előzőt, hanem ezt veszem , nézd csak meg az árakat??? Na ez mér van???:)
-
Peti20
tag
válasz liksoft #1419 üzenetére
160GB/7200/SATA300/8MB
* DeskStar T7K250
* 160 GB
* 7200 rpm
* SATA300
* 8 MB cache
* 3 év jótállás
Hitachi 160GB/7200/SATA300/8MB
A termék ár: 14 268 Ft
11 890 Ft + 20% ÁFA
Már akartam venni egy másik vinyót, egy ilyen szerinted okés lenne, és akkor az ominózus maxtor lenne csak adattárolásra.... Az egyik haverom azt mondta, hogy ha veszek egy másik vinyót akkor az sata legyen és azt használjam adatot tárolni.. Szerinted mér mondhatta ezt???:)
-
liksoft
nagyúr
Szia!
A winyódnál hibásan számol a progi valamiért. Sajna az eltelt idő nem szabvány a SMART-ban, így van, hogy típusonként máshogyan dolgoznak a drive-ok. A progi 5 évvel számol élettartamban. Ezért oly kevés még a hátralévő ideje, amit ugyebár hibásan számol. Ennek javításában viszont tudnál segíteni. Kérlek vedd fel a program írójával a kapcsolatot. Ő pár riportot fog Tőled kérni (megmondja hogyan), és ha lehetséges, akkor a következő verzióban javítva lesz a Te winyód típusának mérése is. A Sentinel fórumán és az info(kukac)hdsentinel(pont)com mail-en keresztül tudod elérni.
Szerk: Igen, a MAXTOR ill Seagate oldalról.
[Szerkesztve]Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Peti20
tag
válasz liksoft #1412 üzenetére
Hali!!
A tesztprogit amit mondtál az a maxtor oldaláról tudom letölteni??? Ja és a riportban azt írja, hogy a becsült hátralévő időtartam 92 nap.. Ettől félhetek, hogy beigazolódik???
A winyó már nem garis, használtan vettem egy sráctól, aki azt mondta, hogy nem rendszervinyónak használta, csak adattárolásra.. Én raktam rá egy HDD cooler-t.. A szobhőmérséklet környékén van állandóan.. Most is 26 fok... Az sztem jó....
Ja és azt néztem, hogy a sentinel azt mondja, hogy már valami 5 éve üzemel... Ez nagy kamu, mert megnéztem és 2005.12. havi gyártmány........
:)
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Vagy valamilyen hibás szektor van, azt elméletileg a SMART megmondja, vagy csak logikai hiba.
A powermax-al töröld a teljes felületet. (Ha van fontos rajta, előtte menteni!!!) Gép kikapcs, majd bekapcs. Utána az OS beépített lemezkezelőjével próbáld, ne PM-mel !Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
misu
senior tag
válasz liksoft #1415 üzenetére
Hy!
CSak otthon van én meg még melóban, holnap pedig nem dolgozom..
Amúgy annyit még, hogy bad (elvileg) nincs rajta, én nem találtam...
PM 8.0-val keresgettem hibákat is, meg Bad-et, de semmi..
Amúgy mire gondolsz, mik lehetnek hibavonalak?
Egyébként FAT32 alatt teljesen korrektül műxik, de van egy másik ugyanilyenem, ami NTFS alatt is tökéletes én meg NTFS párti vok...
Köszi előre is!
Bye!Bűn az élet.
-
liksoft
nagyúr
Mást nem tudok mondani, mint a progi. Van 1 hibás, és 6 vizsgálat alatt lévő szektorod.
Az érzésem azt súgja, többször nagyon meleg lehetett a winyó. Ilyenkor hibásan írhat a felületre. Ha ez a könyvtárszerkezet darabja, akkor sokszor próbálkozik az olvasásával, és lassú lehet a winyó.
Megoldásként azt tudom tanácsolni, hogy ments le róla mindent. A gyári tesztprogrammal kéne utána tesztelni. Ha nem ad hibakódot, a gyár nem fogadja garanciában. Ha van hibakód, azt írd fel, mert ennek birtokában könnyebb a gari. Ha jónak tűnik, akkor a teljes felületet felül kéne írni a tesztprogival, majd visszaolvasni. Ezt a ciklust addig kell végezni, míg a SMART-ban megszűnnek a vizsgálandó szektorok. Ami felülethibás azt kizárja a további használatból, ami hibásan lett írva, azt korrigálja. Viszont a hűtésre és korrekt tápellátásra oda kell figyelni a teszt, és az esetleges további használat során is.Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
misu
senior tag
Hy!
Nemmááá....
ezt megszívtam..
Na, hogy kissé ON is legyek, szal van mégegy vinyám, a particionálás totyikban is kérdezősködtem, szal az a bajom, hogy egy 20 gigás maksztorD, leformázom fat32-be, okés, átkonvertálnám NTFS-be, kifagy, olyan 60%-nál..de nem gyengén...
Próbáltam PM 8.0-val, Win xp telepítővel...
ugyanaz...
5let?
Köszi előre is!
Szép napot!
Bye!Bűn az élet.
-
jap
aktív tag
még sajnos mindig ugyanaz a gondom, xp, vista, mindennél.
már oprendszer telepítésénél előjön a rendszer gondja: lassú mint állat!
vettem új seagate barracuda (10est) vincsit, vintelepítővel lepartícionálom 30gb-5gb(lapozó)-maradék-ra. ez is ugyanúgy beszaggat játék alatt:
las vegas, medieval2, test drive....
grafika 800x600 min beállítások és laggol ez a szar!!!!!!
lehet formázni vinfos alatt 512-4k-ig, egyéb programmal 64k-ig is, mit befolyásol ez?''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''
-
trugega
csendes tag
Számomra fontos problémával kapcsolatban kérném segítségeteket: Mélyen tisztelt szgépem egy eddig ismeretlen okból elvesztett egy mappát, tartalma kb 15Gb kép és videó vegyesen. A rendszerbe (XP) kettő darab vinyó van ebből az egyik mobil. Az egyik megveszekedett pillanatomban (már bánom) vinyót cseréltem (mindenki megnyugtatására mondom, hogy szakszerűen leállítva miegymás meg stb), majd a következő bekapcsolásnál elindult a scandisk, ez eddig még ok mindenki látott már ilyet de betöltés után ez az egyetlen mappa, benne a számomra nagyon fontos anyaggal nem volt a helyén!No erről ennyit asszem mindent leírtam amit kell. Azóta nem másoltam semmit a gépre hátha vissza lehet nyerni a dolgokat! Tudok ilyen programok létezéséről s kérdésem az, hogy melyik lehet a legjobb és azt hol lehet beszerezni! Ha valakinek van egy jó ötlete vagy esetleg találkozott már olyannal akinek hasonló problémája volt kérem segítsen!
Előre is köszönöm! -
Peti20
tag
válasz liksoft #1403 üzenetére
Köszi szépen!! Ha hazaérek ( kábé este 8.) akkor letöltöm ezt a sentinelt, és elküldöm neked a riportot... Nagyon szépen köszi a segítséget. MOst azért nem tudom küldeni, mert suliban vagyok Programozás 1. gyakszin és Java-zunk... Akkor este küldöm, és köszi...
[Szerkesztve]:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest