Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C-ről bootolok, csak történt már ilyen a d-vel, csak mivel a rendszer nem azon volt nem zavart annyira. Az baj, ha a 2 vinyót ellátó tápkábel az, amelyik az alaplapra a 2x2 csatis 12v tápot adja a proci mellé? Most miközbe írom a hszt kinyitottam a házat és picit megigazítottam a c: tápkábelét, egyelőre működik.
-
Thulcandra
senior tag
Egy hdsentil szerint 18 % -os kondícióban lévő samsung winyót használok több mint 1 éve háttértárként (folyamatosan menő gépben van már archivált anyagok ideiglenes tárolására, hogy kéznél legyen ami kell), semmi gond nincs vele, adatvesztés, adathiba soha nem volt rajta, a 18 % kondicó abból eredt itt, hogy a lemez eleje elhasználta az összes áthelyezhető szektort, és több mint 20 már javíthatatlan szektor is van rajt. Mivel szerencsére ez a probléma egyetlen helyre koncentrálódott ezen terület kizárásával, azóta is hibátlanul megy a winyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple asztali gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Asus Zenbook 13 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem hogy az egy program . ( Nem csináltam még ilyet )