Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz zoltan6 #12194 üzenetére
Hát Samsungból, LG-ből, Sonyból sem vennék telefont sosem. Mondjuk Sony elvből nem jöhet semmilyen téren a ház környékére sem.
Én Bosch hűtőket nézegettem. Járt hozzánk egy Boschnál dolgozó srác, azt mondta, hogy az LG gyártja bele az elektronikát, meg kb 80%-ban meg is egyeznek teljesen. Csak nyilván az LG olcsóbb.
Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Nekem is torony van, szvsz sokkal jobb mint az álló (szülőknél az van,nekem is volt). Sokkal hangosabb az álló, nyekereg, stb. Jó, nem is 10 ezer forintos kategória. Viszont a torony egyenletesebben fúj, kisebb is, dizájnosabb is (ha ez számít).
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Nem szoktam a topikba írni, csak olvasni. Nagyon sok érvet olvastam az AEG szárítógépek mellett, így egy hónapnyi tanakodás után megérkezett: [link]
Most 1+3 év garancia van rájuk és akciós is volt. Nekem lehet jobban tetszik, mint az asszonynak, legszívesebben mindent kimosnék és megszárítanék elképesztő mennyi vizet és szöszt szed össze.
Aki mostanában szeretne venni, annak bátran ajánlom, szerintem teljesen megéri a pénzt. És köszönöm mindenkinek az “indirekt” segítséget hozzá!Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Beépíthető sütőket nézegetek az AEG honlapján (egyelőre az lenne a befutó, de meggyőzhető vagyok bármiről). Viszont van 3 kategória és nem tudom merre induljak el (most csak egy sima gáztűzhely van). Van multifunkciós, gőz és kompakt. Melyik milyen lehet? Milyen típus adhatja nagyjából azt az "élményt" mint a jelenlegi?
Igazából nagy elvárások nincsenek, grillezni nem szoktunk. Az mondjuk nem lenne egy hátrány ha az üveg ajtó nem égetne, esetleg finoman csukódna az ajtaja.
Azért AEG, mert magáról a márkáról jó véleményeket olvasok, nemrégen lett egy szárítógépünk tőlük és szerintem nagyon minőséginek hat, így az egész konyhát ebből építeném fel. Esetleg Electrolux, de ha van jobb, "közepes" áron, akkor meggyőzhető vagyok.Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz stickermajom #61197 üzenetére
Október végén rendeltem tőlük egy szárítógépet, a HDT hozta ki. Ők berakták ajtón belülre (de én mondtam, hogy tegyék oda). Kibontást nem kérdeztem, de láttam, hogy a csomagolás oké, így nem húztam az időt.
-
Jaded
őstag
válasz stickermajom #61209 üzenetére
Nálam nem problémáztak, két idősebb szállító volt. Az egyik lekapta a kocsiról, rátették a molnárkocsira, behúzták, ketten felvittek két lépcsőfokot (terasz), be az ajtón, papír aláír, viszlát.
Csodálkoztam is, hogy egyedül levette (egy ponyvás platóson hozták), csak pislogtam.Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz ribarszki #65827 üzenetére
Szia!
Igaz márciusban, de mi ezt vettük: [link] semmi gond nincs vele, szépen mosogat. Igaz ez az első, nincs viszonyítási alap, de eddig nem volt vele gond.
Nyilván ha valami odaég, vagy egyébként is áztatni kell(ene), azzal nem birkózik meg.Renault Megane IV Limited
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest