Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #47262 üzenetére
UP
-
Zeki
nagyúr
válasz hodostamas #47262 üzenetére
Ne rakd rá, nehogy lebillenjen, mikor kiveszed a ruhát.
-
mephi666
nagyúr
válasz hodostamas #47457 üzenetére
egyszeri kiszállási díj ellenében lakásán
...mert egyébként a szárítógépet csak úgy felkapja az ember, mint a slusszkulcsot és zsebra vágja, hogy bevigye nekik
az jutott eszembe, hogy tűzhelyekkel elvileg nem nagyon szokott probléma lenni, viszont a gari csak úgy él, ha szerelő köti be, aki garanciapapírra bélyegez... mármost a szerelő nem párszáz forintért teszi ezt meg: ha gond van a géppel, akkor viszik-hozzák, vagy oldd meg ahogy tudod? aztán a bekötés pluszköltségét fizesd ki te újra, vagy azt le lehet rajtuk verni, mivel a készülék hibájából kell újra megejtened?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
asdf_
veterán
válasz hodostamas #47457 üzenetére
A helyes kiemelés a parasztvakító megtévesztő rizsa helyett pedig a következő:
A
Hivatalos GaranciaPlusz egyik feltétele, a gyári garanciás időszak lejárta előtt 90 nappal az ingyenes éves felülvizsgálás, amelyet munkatársunk telephelyünkön, vagy egyszeri KISZÁLLÁSI DÍJ ELLENÉBEN (7500 FT/ALKALOM) lakásán díjmentesen végez el.
AHivatalos GaranciaPlusz egyik feltétele, hogy Ön az éves felülvizsgálatra való igényét bejelentse a gyári garanciás időszak lejárta előtt 60-90 nappal.
Ez a műszaki felülvizsgálat ingyenes , és aHivatalos GaranciaPlusz szolgáltatás érvényességének végéig, ÉVENTE SZÜKSÉGES MEGiSMÉTELNI.
A felülvizsgálatot munkatársunk telephelyünkön, vagy egyszeri KISZÁLLÁSI DÍJ ELLENÉBEN (7500 FT/ALKALOM) lakásán díjmentesen végez el.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hodostamas #47482 üzenetére
Talán, de nehéz lenne megjósolni előre. Általában úgy megy ezeknél, hogy előtte felmegy az ára, majd utána a magasabb árból vonják a kedvezményt, ami kb. 10-15 % is lehet. Most éppen akciós, tehát nem ebből az árból kell számolni az árat. De még az is lehet, hogy addigra elfogy ez a típus.
Esetleg nézd meg az AEG T7DBG47W-t, az is hasonló, igaz hogy 7 kg-osnak írják, de mivel ugyanakkora űrtartalmú a dobja, Sensidrive, Inverter motor, Pro Sense, stb. szerintem nincs nagyon sok különbség köztük[link]. -
kicsi kecske
tag
válasz hodostamas #47482 üzenetére
Ugyan ezt a típust néztem ki én is. Ez fél áfa engedmény MM-ba. Alapban 2-3 hete nem akciósként is 200ezer volt az ára.
Preciz.hu-n ugyan az 190ezer.
Ha ahhoz az árhoz nézem akkor már csak 7% kedvezmény. Én is ezen filózok, hogy lesz-e olcsóbb.. Glamour napokra nem találtam olyan kupont ahol erre lesz kedvezmény.
Viszont blackfriday-re még jók lehetünk.
Más:
Mennyire lehet reaális az az állítás, hogy xy csóka bemegy az Euronicsba, megvesz 4-5 terméket (hűtő, sütő, mosógép, szárítógép, főzőlap) és ilyen full ár -20%on adják el neki, csak azért mert ilyen sok dolgot vesz egyben? Feleségem ezzel nyaggat, hogy menjünk be és kérjünk ajánlatot, de nem hiszem, hogy pont ők adnának 20%al jobb árat mint az összes árukeresős ár.“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
válasz hodostamas #47486 üzenetére
Igen, arra ami nem lesz benne a szórólapban, valóban kérdéses, hogy mit tesznek bele a szórólapba. Mindent vagy mindent
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
BBéci
legenda
válasz hodostamas #47677 üzenetére
Ingyen nem tudja bevinni a telephelyre. Sk szállításnak is vannak költségei, valamint az idő is pénz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Taci
addikt
válasz hodostamas #47677 üzenetére
Igen, valóban, itt le is van írva minden róla: [link]
Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.
A felülvizsgálatot munkatársunk telephelyünkön, vagy egyszeri kiszállási díj ellenében lakásán DÍJMENTESEN végez el.
Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek dupla értékét, azaz 15 000 forintot azonnal betesszük Online Pénztárcájába.Én amúgy ezt nem látom (akkora) hátránynak. Orvoshoz sem akkor kell menni, amikor baj van, hanem rendszeresen szűrésekre is. Valahogy ezt jelentheti ez az évi átvizsgálás itt is: inkább többszöri kisebb vizsgálat és esetleges javítás legyen, mintsem hirtelen teljesen tönkre menjen, és akkor meg hetekig nincs.
Vagy rosszul gondolom? Simán lehet. -
peppe79
senior tag
válasz hodostamas #47959 üzenetére
Felesleges ilyenre pénzt költeni, ki kell vezetni a páraelszívót.
-
Degeczi
nagyúr
válasz hodostamas #50179 üzenetére
Hőszivattyúsban nincs nagy meleg. Mindenesetre csak azért szoktam fél évente cserélni mert nem tisztítható, de még sosem volt szakadozott
(bár a szurok valóban kevésbé bírja a meleget, az olvad, folyik)[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz hodostamas #50258 üzenetére
Részben leírtam. Másrészt meg a nagyon finom port átengedte, és az porzsák pórusait eltömíttete. Így hiába volt üres a zsák, ha mégis eltömődött, és alig szívott valamit. Mondjuk ez lehet zsák hiba is, de Aspico, Menalux, Swirl mindegyikkel ez történt. De az a Samsung gépem egy ipari hulladék volt. Olyan elcseszett tervezése volt, hogy a porzsákok nagy részénél, a szája mellett mellészívott.
[ Szerkesztve ]
-
Rotyi
aktív tag
válasz hodostamas #51002 üzenetére
Arra céloztam, hogy szerintem ettől nem fog a vízkő elmúlni, lesz nyoma nem hatékony. Központi vízlágyító a megoldás. Nálunk is kemény a víz, Veszprém megyében.
Ami majdnem az, az nem az!
-
Ispy
veterán
válasz hodostamas #53036 üzenetére
Ez is lehet egy szempont, én nem a hőszívattyús ellen vagyok, csak a kevesebb fogyasztás jobb egyszerűen nem igaz. Ha ugyanannyi lenne az ára a két technólogiának, akkor persze már más lenne a helyzet, de jelenleg sokkal drágább.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
pjen
félisten
Egy szabvány konnektor 16A t tud,ennyivel terhelhető az durván 3700W-Nem hiszem,hogy a két gép ennyit fogyaszt.Mosógép átlag 2000W
-
Grande Ale
őstag
Nálunk dupla konnektorban van együtt a mosógép és a kondenzációs szárítógép...
-
peppe79
senior tag
válasz hodostamas #53745 üzenetére
Ugye hogy! A relatív könnyű súlyuk, és a súlyelosztásuk miatt, a többségük egész könnyedén képes előre bólintani. Ha az alsó kosárba bepakolsz 10-12 kg-nyi porcelán tányért, jénait stb; annyi már elég is neki.
-
Teaway
veterán
válasz hodostamas #53745 üzenetére
Az nem semmi, hogy már az ellensúlyt is lehagyják! Az enyémben legalább 10 kg zsákolt zúzottkő van a tető hátsó részén. Igaz, az egy sokéves Siemens.
Nincs itthon csokid??
-
flegga92
senior tag
válasz hodostamas #54739 üzenetére
Nekünk ennek az elődje van de kb pont ugyan ilyen, műszakilag nem hiszem, hogy sokat fejlesztettek. Ez is kattog, indításkor megvan az jellegzetes inverteres hang, de rohadtul nem zavar, pedig a konyhából behallatszódik a hálószobába. Frissen tartó rész tényleg fasza, ugyan ezeket tapasztalom, sokkal később romlik meg a tej/zöldség.
hunderbörd
Ne zavarjon a melegedés, bár ha kétoldt nem tud kb 5 centit szellőzni akkor felejtős. Minden hűtő melegszik, csak valamelyik hátul. Eddig 2 esetben volt forró: első bekapcsolás után vagy 1 napig, mig le nem hűlt rendesen, vagy ha 15 kg kb 10 fokos húst tettem egyszerre a fagyasztóba, amúgy épp csak langyos ha megy a kompresszor.
Első alkalommal én is pánikoltam, hogy szar hűtőt kaptam, mert forró volt, aztan elolvastam a használati útmutatót. -
Nagya21
addikt
válasz hodostamas #55856 üzenetére
HAli!!
Rakj a hőcserélő elé szivacsot, a bekónál az van, szösz nincs a hőcserélőn.
Leirás szerint minden 5. szárítás után puceva.
Üdv Nagya
UI: a havernak már volt emiatt kint servizes az AEG-nél[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz hodostamas #55871 üzenetére
Gariban ment.
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Met
nagyúr
válasz hodostamas #55856 üzenetére
Tartályba megy a kondenzvíz vagy lefolyóba van kötve?
Az érdekel hova megy a szmötyi.Én is gondoltam ilyen vizes tisztításra de tartok attól hogy eldugul a vízkivezetés.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Piftuka
veterán
-
cd930
aktív tag
válasz hodostamas #56935 üzenetére
Az előző házunkban kb 5 méteren egy 150-es csőben vezettem ki az elszívót. Teljesen jól működött, mondjuk volt is tartalék a gép teljesítményében, mert 1020 m3h-t tudott.
Megtehettem, mert pont a szekrénysorunk fölött ment és le is lett festve a fal színére, így nem volt zavaró.
Ha elburkolod gipszkartonnal, akkor már meg is ágyaztál a látványos ledes világításnak.[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Elemental
addikt
válasz hodostamas #56952 üzenetére
Létezik. 2016-ban ez a motor kereken 100k volt, most már 120. Nálunk a konyhából a cső felmegy a padlásra, a lyuktól 3-4 méterre van a motor, tetőátvezetővel pedig ki van vezetve a szabadba.
-
Laca1212
őstag
-
Degeczi
nagyúr
válasz hodostamas #59871 üzenetére
Leszámítva, h városban kb. lehetetlen teljesíteni a homlokzati kivezetés előírásait...
(10 m-en belül nincs másik épület, 2-2 m-es sávon belül a teljes magasságot tekintve sehol nincs szellőző vagy ablak, és belső udvar felé sem nézhet)
A kémény bélelés meg veszett drága. -
farkas-j
őstag
válasz hodostamas #60352 üzenetére
Legjobban ezért irigylem azokat, akiknek van szárítógépe!!!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Elemental
addikt
-
Gömbike
senior tag
válasz hodostamas #76190 üzenetére
Ennyiért ajándék. Mit is kapsz 45 ezerért?
Ez meg süt, főz, grillez, párol……Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
törölt tag
válasz hodostamas #76190 üzenetére
igen, fa*a
évek óta használom, Crisp funkció ok rajta.
pl. nagyon finom kemencés burgonyát tudsz vele sütni, előre programozottan, igaz egyszerre max 550 gr-ot...kevés olaj és mmmmmmmm...úh.megéri
még úgy is, hogy kevésbé látszik be a sötét ablakán[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hodostamas #76505 üzenetére
Másikat is lepakoltuk ha kellett.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
válasz hodostamas #76505 üzenetére
+1 !
nagyon meleg tud lenni...
-
Gömbike
senior tag
válasz hodostamas #81999 üzenetére
Tessék: [link]
5/literrel nagyobb is, de ami a lényeg: 1000 watt a kimenő mikrohullámú teljesítmény, ami lényegében megalázza ezzel a szinttel a többi mikróhullámú sütőnek elnevezett ipari szemetet.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
pjen
félisten
válasz hodostamas #82090 üzenetére
Bármilyen sütőt vehetsz a főző lap alá amihez elég a 32A a főző lappal egyszerre. Nem sok közük van egymáshoz.
-
KD6-3.7
őstag
válasz hodostamas #82094 üzenetére
Electrolux, Bosch jó ebben.
-
KD6-3.7
őstag
válasz hodostamas #82105 üzenetére
A SteamBeak 600-tól tudok nyilatkozni az 1 éve van beépítve, teszi a dolgát, pirolitikus tisztítás is jó! Szépen megsül benne minden. Indukciós laphoz nincs közöm, fent nekünk gáz van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik