Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz Tomi0703 #50283 üzenetére

    Az AEG-et választanám, több vizet használ, és a gari is rendben 4 évig, de igény szerint akár még utána is vehető hozzá 1 vagy 3 év. Samsungnál az Addwash ablak az elején többször is hibás volt, de hátha már nem lesz velük gond. Az Eco-bubble-ra meg azt mondják, hogy semmi más, csak marketing.
    Nem olvastad a mai beírásokat, pl. ezt: "Bekot ne. Nálam 2 hét után elfüstölt. 3 hétre rá lett csereutalványom. Addig 20 ezret elhordtam a mosodába. A helyi szervizes le akart pattintani, hogy majd csak sokára tud kijönni, mert nincs embere."
    Ha az ilyen nektek nem gond, csak akkor vedd, van itt ugyan akinek bevált, biztos szerencse dolga is, és minőségellenőrzés is, de én mégis a Samsung, AEG, LG-k közül választanék, a több víz nem gond, inkább jobb, de a 34 liter nagyon kevésnek tűnik. Azzal nem foglalkoznék, hogy 7 vagy 8 kg-ot írnak, azonos mélységű gépeknél elvileg ugyanakkora a dob mérete, és úgyis csak lazán szabad megtölteni, megtömni tilos a gépeket. Ez a WW90J5446EW/LE már például 9 kg-ot tud, azt mondják, és csendes, meg több vizet is használ, a ww80-asnál.

Új hozzászólás Aktív témák