Hirdetés
Aktív témák
-
Belabacsi007
csendes tag
Sziasztok!
A gépemet szeretném összekötni hdmi kábelen keresztül egy házimozi erősítőre. Egy ati radeon 2600 xt kártyám van ami elvileg nem csak HD képet hanem 5.1-es hangot is tud hdmi-n kiküldeni. (Jelenleg csak szimplán a TV-be van bedugva így csak sztereon tudom hallgatni) Na már most azt szeretném kérdezni, hogy minden hdmi bemenettel rendelkező erősítő képes feldolgozni a hdmi-n jövő 5.1-es hangot? Vagy kénytelen leszek az alaplapi 7.1-s kártyámról külön bekötni a hangot az erősítőre? Az a baj, h nem találtam túl egyértelmű válaszokat seholsem. Néztem pl. a Sony STR-DH 500 és a Yamaha RX-v365 használati útmutatójukat, ahol azt írják h a hdmi mellett külön kábellel kössük be a digitális hangot, de pl. a Pioneer VSX-519V erősítőnél pedig épp azt írják h a hdmi max 8 csatorna digitális hang jelávitelre képes, és nem kéri h a hangot külön kábellel még kössük be. Kicsit össze vagyok zavarodva, úgyhoyg kérlek segítsetek!!!
Üdv!
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Cyberpunk 2077
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest