- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Gugu32
csendes tag
Szia!Köszi a segítséget!Próbaképpen rákötöttem mégis egy film erejéig és azt tapasztaltam hogy nem melegedett annyira mint amikor a két frontot hajtja!Lehet hülyeséget mondok de ez azt jelenti hogy nem adja le a hőt magából és elég benne valami?A két fron hangfallal magában jócskán melegek a bordái de így a két kis (5 Ohmos) hangfalakakl viszont már már hideg!Amikor levettem a két kishangfalat, ugyanúgy kezdett melegedni ahogy eddig szokott, nem vészesen de érezhető a kettő közötti különbség.
Lehet hogy nm reális értéket írnak erősítőre hangfalra?
(hangfalakról itt http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=1476
erősítőről pedig itt http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3&sub=1&action=detail&Pid=256 ) lehet olvasni!
Bocs ha hülyeségeket kérdeztem de nem vagyok benne jártas és tényleg jól jön a segítsék! -
MM
őstag
Most szigorúan két utas szemmel kutatok, de miért a monitorokat ajánlod, állókat miért nem? Ezekből is van bőven két utas, ahogy elnézem.
Vagy abbó linduljunk ki, hogy sokkal több anyag kell bele, ezért ugyanannyiból rosszabb minőséget lehet kapni? Visznot kell hozzá állvány - 20K-val többet lehet költeni az állókra.A hangzásban az lenne a fontos, hogy kerek legyen, minden tartomány konkrétan szóljon (ne legyenek összemosottak a mélyek), de inkább lágyan szóljon az egész, ne fülsértően. Egyáltalán nincs szükség rá, hogy hű de nagyot szóljon, de ha mélyek simogatnak, a magasak nem bántanak... :-)
90%-ban jazz-rockot/fusion amit hallgatok.Illetve a hazai új/használt darabokból keresgélnék inkább, eBay-en sosem vásároltam még.
Most ezeket néztem 2 utas szemmel:
Wharfedale Diamond 8.3 / 9.4
Polk Audio TSI300
Mission M33i / M34iDe talán a Missionokat meg is tudom hallgatni.
-
WN31RD
addikt
Nehéz úgy hangfalat ajánlani, hogy nem tudjuk, milyen hangzás tetszik neked. De ha nem hallgatóztál sokat, valószínűleg te magad sem tudod...
Ha mindenképpen úgy akarsz hangfalat venni, hogy nem hallgatod meg előtte, keress valami kisebb PMC-t eBay-en. Azok stúdiómonitorok otthoni változatai, ami szerencsére hallatszik is.
A transmission line miatt a mélyek sem fognak hiányozni.
Szerk.: Ebben az árkategóriában, ha zenéről van szó, én messzire elkerülném a háromutas hangfalakat, azt igen nehéz jól megcsinálni. 2-3x ennyiért esetleg...
-
MM
őstag
Ja, és a Dali Concept 6!
-
dabadab
titán
válasz
maestro_z #5892 üzenetére
"A hangfal impedanciáját meg lehet pontosa mérni műszerrel?"
Rövid válasz: nem.
Hosszú valász: igenMultiméterrel valószínűleg nem, mert azok (vagy legalábbis az általam látottak) csak az ohmos ellenállást mérik. Ha van megfelelő műszer, akkor sem egyszerű a mérés, mivel a hangfalak különböző frekvenciájú jelek esetén különböző impedanciát produkálnak. Ez például egy 8 ohmos hangfal impedanciagörbéje
-
MM
őstag
Köszönöm, azóta rengeteg hangfalat megnéztem, és most próbálok a frontok szempontjából gondolkodni.
Jamo S 606 és a JBL E60 közül melyiket ajánlanátok?, A kérdés az is, nem okoz-e gondot, hogy 8 Ohm a frontok, és 6 Ohm a hátsók?
Illetve Wharfedale Diamond 9.3 állványon is felmerült, ez jó, mert 6 Ohm.
Illetve találtam 120-ért használtan JBL E100-at, ez mennyivel jobb egy E60-nál?
Mission MV8 szett frontjaival van valakinek tapasztalata zenehallgatásnál?
-
pokadv
csendes tag
Szeretném megtudni hogy milyen erősítőt ajánlanátok 40 ezer forint körül. Igazából csak házimozizásra lenne használva, esetleg néha rádiózásra. Fontos lenne hogy tudjon DTS-t dekódolni és legyen rajta optikai bemenet. Nagyon megköszönném a segítséget, mert limitált tájékozottságom a hangrendszerek terén igen csak megnehezíti a keresést
-
maestro_z
tag
Sziasztok.
Lehet hogy láma lesz a kérdés, ezért előre is bocsi.
A hangfal impedanciáját meg lehet pontosa mérni műszerrel? Gondolok itt multiméterre. Tehát ha a multiméter kapcsait a hangfal csatlakozóira illesztem a műszernek a gyári értéket kell mutatnia? Vagy a hangfal impedanciája nem definiálható szimpla ellenállásként és ilyen egyszerűen nem mérhető? -
rankesz
veterán
válasz
modflow #5866 üzenetére
Nekem S606 van Yamaha 361 erősítővel és Magnat Monitor Sub 200-al és nagyon meg vagyok vele elégedve. Áltatalában fel se kapcsolom a mélyládát amikor simán zenét hallgatok, mert teljesen elégnek tartom a jamo frontjait. Miután megvettem azt vettem észre hogy 2-3 hónap után elkezdett sokkal jobban szólni a 2 front, zenében megjöttek a mély hangok. Mivel ez az első komolyabb szettem így nem tudom, ez minden ilyen technikánál így van?
Amúgy a Jamokat újan 105-ért vettem hátszéllel 1 éve, mikor a bolti ár 130 volt, most olyan 90 körül saccolom a használt árát -
WN31RD
addikt
"A lényeg, hogy zenehallgatásra legyen jobb, házimozira elég, ha simán jól szól!"
Pontosan ugyanilyen cipőben jártam én is (kicsit más árkategóriában). Szerintem fontold meg egy 4.0 hangrendszer összeállítását olyan módon, hogy a két front hangfal legyen a lehető legjobb, amit még megengedhetsz magadnak, a hátsók pedig elég, ha nem ütnek el nagyon a frontoktól.Zenénél úgyis csak a két front számít, de az nagyon, abból minél jobb kell. Mozinál is a legtöbb információ a frontokból jön, a hátsók csak az atmoszféra megteremtésében segédkeznek, plusz néha megszólal ott egy-egy effekt. Ha a hallgatóság nem túl nagy, és be tudnak ülni középre, kiválthatod a centert egy pár precíz hangzású fronttal. Egy jó center a frontokkal összemérhető árú, ha azt inkább a frontokra költöd, az komoly előrelépés. (Mélyládát nem említettél, az mozihoz nem árt, viszont amelyek nem csak kontrollálatlanul dübörögnek, hanem szólnak is valahogy, azok drágák. Ha megvagy nélkülük, és fontosabb a zene, akkor hagyd ki.)
Összefoglalva, én a helyedben elfelejteném az ebben az árkategóriában igen vacak házimozi szetteket, és inkább valami hifi hangfalpárt céloznék meg, a jelenlegi hangszóróidat pedig beraknám hátsónak. Ha nagyon nem válnak be, még mindig kereshetsz később valami mást. Szerintem 70-100e Ft-nál ne állj meg csak az erősítő miatt, ha teheted, nézz komolyabb hangfalat, megéri. Tudom ajánlani pl. a Quad 11 L2 hangfalpárt frontnak center nélkül (kb. 120e a hifibarlangban), vagy ha van rá keret, valamelyik nagyobb testvérét. Egészen más kategória lesz, főleg zenén, mint az általad említettek. (Mások majd esetleg ajánlanak egyéb típusokat.)
-
Gugu32
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy Denon 1306 HM erősítőt+ Jamo front hangfalak.Kérdésem a következő ajánlott hangfalak hozzá 6 ill. 8 ohmosak... van egy Panasonic Scp 160-as házimozim annak a surround hangfalait(5 ohm) ráköthetem az erősítőre?Nem sérül esetleg erősítő vagy hangfal?
Válaszokat előre is köszönöm -
MM
őstag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy Yamaha RX-V363 (HTR-6130) erőlködőt, és egyelőre a régi Sony "egybehifi" hangfalpárját használom. (Sony SS-H771 - polc hangfal, 3 utas, 6 Ohmos, és egész jól szól, de nem eléggé)
50% házimozi, 50% zenére lesz használatban (NEM elektronikus zenére)Tervezem egy 5.0/5.1 hangfalszett vásárlását, de kicsit félek, hogy egy alacsony kategóriás szett (PL. a sokat emlegetett JVC SP-CR500-as szett, vagy a beszerezhetetlen Magnat Monitor 990 zenehallgatásnál nem jelent-e visszalépést?
Azon gondolkoztam, hogy 70-75K körül kijönnek már a komolyabb szettek, mint pl:
SAL 2610 / 3610 / 4610 - ezek súlyra nagyon durvák!!!!
Quadral Quintas 500 - ezt ismeri valaki?
JBL SCS-178 - félek, hogy ez akusztikus zenére nem a legjobbAz utóbbi 500 hozzászólást átfutva nagyjából azt szűrtem le, hogy az itt ajánlott 70-100K-s kategóriában kell(ene) gondolkodnom, hogy ne essek túlzásba ehhez az erősítőhöz, csak nem nagyon van időm őket végighallgatni, mert nyitvatartási időben sosem vagyok Pest közelében (tudom, ez egyéni szociális probléma....
), de végül is egy igazán jó hangfal szett pár év múlva is maradhatna egy esetleges erősítő csere után.
100K körüli
Heco Victa 500
Mission MV8 szettet is nézegettem természetesen, és a Wharfedale hangfalakról sem felejtkeztem el.Tehát a kérdésem igazából az lenne, hogy mit ajánlanátok ezek közül, ha látatlanba vennétek meg a hagfalszettet. A lényeg, hogy zenehallgatásra legyen jobb, házimozira elég, ha simán jól szól!
Vagy esetleg egy jó front pár + center, és a Sony-k mehetnének háttérnek?
(pl Yamaha ns-777 - vagy ez már túlzás?)
Ebben az esetben gond-e, ha a hangfalak nem egyforma ellenállásúak?Előre is köszi!
-
Ninoka
tag
válasz
Barthezz2 #5883 üzenetére
Egyébként amíg működött ez a Sony erősítő amiről beszéltem, addig nagyon jól szólt, jobban mint az én Yamaha RX-V459-es erősítőm. Pedig a hangfalak sem voltak nagy számok, és szub sem volt hozzá. Viszont a pontos tipusát nem tudom. De nem olyan mint amit te linkeltél ide.
-
Ninoka
tag
válasz
Barthezz2 #5882 üzenetére
Az akár zárlat is lehet a hangfalkimenetek környékén, vagy a biztosíték
Először én is erre gondoltam, de miután kuhúztam minden kábelt az erősítőből, így kizártam minden olyan lehetőséget ami az erősítőn kívűlről származó probléma lenne, így maradt az, hogy maga az erősítő adta meg magát. Szétszedtem az erősítőt, egy helyen van egy pici égett szaga, de nem jelentős, ránézésre pedig nem látszik semmi..
-
Akkor még egy kérdésem volna, melyiket ajánlanátok:
Tudom, a Sony már véleményezve lett az előbb, de ugy érdekelne, hogy melyik, miért stb..
-
Köszi a választ
Nemrég pedig egy barátnőm Sony hm erősítője adta be a kulcsot, igaz, az már 10 év körüli lehetett. Nem is hallgattuk hangosan, csak filmet néztünk, egyszer csak oltári nagy pukkanás minden hangfalból, és azóta ha bepakcsolod, egyből kiírja, hogy safe, vagy valami hasonló.
Az akár zárlat is lehet a hangfalkimenetek környékén, vagy a biztosíték..
Hasonlót egy Technics erősítőböl tudtam kihozni, mikor kicsúszot, és összeért egyik hangfalkábel, akkor ha picit is próbáltam hangosítani, rögtön bejött a safe mode, hogy ne terheljen túl semmit. Kicsit leizzadtam mire rájöttem mi a gond, mert nem az enyém volt a cucc -
törölt tag
válasz
sosperecek18 #5880 üzenetére
Persze.
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Kérdésem az alábbi lenne:
Szval van egy stereo erősítőm, hozzá 2 jamo hangfallal. Az erősítőn nincs sub kimenet, így arra nem tudok kötni mélynyomót. Kérdésem tehát, hogy egy mono suberősítővel készített mélynyomót közvetlenül a hangkártyára (7.1 Audigy) rá tudok kötni? Tehát hogy egyidejüleg szóljon a két jamo illetve az épített sub?
Előre is köszönöm!
-
Ninoka
tag
válasz
Barthezz2 #5878 üzenetére
Én alapból nem vennék használt dvd,vagy cd lejátszót, mert nem lehet tudni, hogy mennyit használták. Ezekenek a leggyengébb pontja az olvasó fej, aminek azért véges az élettartama. A Sony-ról sincs túl jó tapasztalatom. Eddig egy Sony cd lejátszó és egy Sony magnódeck volt a birtokomban, de mindkettő megadta magát pár éven belül. Nemrég pedig egy barátnőm Sony hm erősítője adta be a kulcsot, igaz, az már 10 év körüli lehetett. Nem is hallgattuk hangosan, csak filmet néztünk, egyszer csak oltári nagy pukkanás minden hangfalból, és azóta ha bepakcsolod, egyből kiírja, hogy safe, vagy valami hasonló. Először azt hittem, hogy valamelyik hangfal a bűnös, lekötöttem róla mindent, de így is kiírja, és nem is reagál semmi gombnyomásra, csak kikapcsolni lehet.
De egyébként úgy összességében megér annyit pénzt, persze csak ha minden jól működik!
-
Üdv!
Nem egészen ide passzol, irányítsatok át, ha nem jó helyen járok, de gondoltam itt sok hozzáértő van
Na szóval adott egy öt éves cucc, ami ezekből áll:
Erősítő: Sony STR-DE545 DTS 5.1 dolby surround receiver
CD: Sony CDP-XE210 CD player
DVD: Sony DVP-S325 CD/DVD playerEz így kompletten megér 100€-t?
-
nyunyu
félisten
válasz
cintula187 #5867 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy ki lehet e küszöbölni (mármint új hangfalakat beszerezni), úgy hogy többutas pl. Polk Audio vm20 vagy hasonló több mély, mélyközép hangyszóróval felszerelt hangfalba vezetek be 2 csatornát?
Minek akarod ennyire bonyolitani?
Erositon bekonfiguralod, hogy milyen hangfalaid vannak, aztan aszerint dekodolja a stuffot.Nalam pl. be van allitva, hogy van 2 teljes spektrumu front, meg 2 hatso, center+sub nuku, igy ezeket automatikusan a frontra tolja.
Win7-ben poenbol beallitottam, hogy 7.1-em van, Audigy elvileg kitolja Dolby Digitalban, erre a Win7 hangfaltesztjeben mind a 8 hangfal megszolal, pedig fizikailag csak 4 van jelen
-
Ninoka
tag
válasz
#93966848 #5872 üzenetére
esetleg még http://www.digitalplaza.hu/
-
törölt tag
válasz
#93966848 #5870 üzenetére
Ha a legjobbat akarod, jobban jársz ha elmész és kipróbálod élőben ugyanolyan hangfalakkal akkor találhatsz egy jó kompromisszumot árban.
Hogy érdemesebb egy 4xx, vagy 5xx-es hm-et normális hangfalakkal, vagy egy sztereót valami jó kis hangfalpárral +egy olcsóbb hm, x.1 szatelit hangfalszettel.
Lehet hogy hülyeség de én a Yamahához tuti a saját hangfalaik közül keresgélnék elsősorban.
Mellesleg 5.0 szettekben ki lehet fogni olyanokat, hogy gyakorlatilag, szinte, vagy csak a frontokat fizeted. Nekem az 5.0-ás szettemhez még van két normális nagy álló hangfalam, ezeket betettem a két kicsi helyett, amiket meg a odatettem pchez.
Aki "nagy" zenerajongó az talán inkább vegyen két rendszert. -
törölt tag
Yamaha RX 363as lesz a nyerő úgy érzem
.Meg lehet először csak 2 jó minőségű front párt veszek hozzá.Tudnátok ajánlani valami frankot max 50ért?Főleg gitárzenéhez
Amúgy az igaz, hohy egy hm erosito nem a legjobb választás zenélésre?Azt nem akarom elhinni, hogy a sztereo erősítő sokkal jobban szól.. -
O_L_I
őstag
válasz
cintula187 #5867 üzenetére
Ne sértődj meg de nagyon nagy hülyeség amit kérdezel.
Egyrészt pont az a lényege a PLIIz-nek hogy a fejed fellett lévő hangszóróba irányít olyan hangokat amik egyébként mindenhonnan szólnának, tehát ha a fromt hangszórókba irányítod bele a ezt a csatornát akkor adtál a szarnak egy pofont.
Másrészt nem is lehet megcsinálni. Ha a kettős kábelezésre gondolsz mint az nem erre van. Ott az egyik pár a woofert a másik pár pedig a tweetert hajtja.Egyébként hogy mennyire vakítás, hát sajnos nekem sincs plusz két hangfalam hogy kipróbáljam ráadásul a frontomat biampban hajtom tehát nem is tudnám, de a what hifi tesztjében a srác úgy fogott neki hogy még egy fölösleges baromság és mire vége lett a cikknek az lett a konkúzió hogy egész jó a dolog.
-
cintula187
addikt
Hali!
Olvasom a digitális házimozi magazin juli-aug számában a cikket az onkyo TX-SR607 erősítőről.Ő az első, ami támogatja a Dolby Pro Logic IIz hangmódot.
Azt most hagyjuk ,hogy ez mennyire parasztvakítás és "ösztönzés" hogy a közönség rögtön rohanjon beszerezni ilyen cuccot.Újabb front csatornát alkot meg.Tehát fel kell szerelni 2 új felső front hangfalat is.
Engem az érdekelne, hogy ki lehet e küszöbölni (mármint új hangfalakat beszerezni), úgy hogy többutas pl. Polk Audio vm20 vagy hasonló több mély, mélyközép hangyszóróval felszerelt hangfalba vezetek be 2 csatornát? -
modflow
veterán
Egy Jamo S606 az milyen szerintetek? Használtam egy 1,5 éves mennyibe kerülhet most?
-
sirdond
őstag
hát, jó kérdés
én sajnos nem tudok kísérletezni, pedig érdekel a dolog
esetleg egy próbát megérne, hogy a tmt vagy pdvd megfelelő codecjeit betöltöd mpc hc-ba
és beállítod,hogy azt használja (kérdés,hogy mely codecek azok amik a hd audihoz kellenek)mpc hc-ban így tudod belőni a codecet:
options->külső szűrők->add filter
kikeresed a megfelelőt,ha nincs a listában akkor tallózás
hozzáadás után kijelölöd és jobb oldalt a használatra mész
arra figyelj,hogy egyszerre csak egy codec-el próbálkozz, mivel összeakadhatnak
(ha nem működött rakd tiltásra)egyébként melyik power dvd-t használtad?
-
modflow
veterán
válasz
Thuglife #5860 üzenetére
Hát nem tudom, ez meg túl olcsónak tűnik ahhoz, hogy jó is legyen.
Ha ha azt mondjátok, hogy a komplett hm rendszerek nem szólnak olyan jó, akkor elhiszem, mert biztos jobban értetek hozzá, mint én. Nekem csak külalak miatt tetszett nagyon, mert sokkal szebbek formailag, mint egy négyzetes oszlop fából. És egy nappaliban csak nem árt, ha a szép tv mellett mutat is valahogy.
De akkor gyűjtök tovább egy kis pénzt, és akkor veszek egy erősítőt, erre rászánok mondjuk 50k-t. Ebből mit tudnátok ajánlani, ami még kapható is lesz mondjuk ősszel is?
A hangfalból meg először csak egy 5.0-át vennék, erre olyan 70-80k -t szánnék.
Erre is szívesen várok tippeket, de ebből is olyat, ami még ősszel is kapható lesz várhatóan. -
O_L_I
őstag
Segítsetek!!!!
Most akkor tényleg esélytelen TrueHD (vagy bármilyen hd) hangot HDMI passtroughban hallgatni Xonar nélkül??? A PDVD nem csinál semmit, a Total Media jó viszont az a szabályokat betartva síma DD ill DTS sávvá konvertálja a HD-s hangsávokat.
daniel7: Sanos nem sokat tudok a Dali-król csak hogy jó minőségű cucc. bár a conceptek specifikációit nézve tényleg nem mennek túl mélyre.
-
daniel7
csendes tag
Köszi, de a DALI hangfalak jók keményebb rock zenére?(Axel Rudi Pell, Alice Cooper,dE hallgatok lágyabb zenét is pl. Yello,Chris Rea,Sting.) Több helyen olvastam, hogy inkább a lágyabb, dallamosabb zenére való. Igaz ez? Azt mondják hogy a Heco Victa, Wharfi jó erre, de tudom hogy kompromisszum kell a választáshoz.
-
modflow
veterán
Mondjuk egy:
- Sony SS-FCR4000 audió hangfalszett 73.400 Ft
- Sony SS-FCR6000 audió hangfalszett 83.400 Ftgondolom már csak nem lehet rossz. Bár nem tudom mi a kettő közötti különbség.
Csak akkor ez 80+erősítő 50 + sub mennyibe kerül?, 40k? Akkor ez 170k.
Biztos hiper király lenne, ha lenne rá pénzem, meg is venném.A baj, hogy külön nem is tudom megvenni. Mert elsőre muszáj erősítőt és hangfalat is venni, mert e kettő minimum kell, ha nem csak nézegetni akarom. A sub az gondolom ráérne később is, hisz az 5.0 -ban itt úgy i van mély sugárzó is beépítve, ha jól tudom.
Nehéz ügy. Ha pénz nem számítana, akkor mennyivel másabb lenne!
-
Ninoka
tag
Emlékszem amikor anno az iskolai farsangon, az iskola tornatermében 2 db 2x50W-os Videoton erősítővel, és a hozzáillő 4db Videoton hangfallal csináltunk "diszkót", és elég volt ez a teljesítmény. Azért szívesen meghallgatnám, hogy egy ilyen 1000W-os csodamasina (ami elvileg ötször akkora teljesítményű) mire lenne képes egy ilyen helyzetben.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
modflow #5848 üzenetére
Nekem volt egy ilyenem. kb 200w-ot vett fel. szép hangja volt, hangosan már kevésbé, de egy 23nm szobába igencsak kevés....
ez a 80w nevetséges. és ráírnak 1000w-ot.
kb. 80ezer ftért meglehet kapni a logitech z-5500-at.230V és 1,5A van ráírva, az ha jól számolom 345W-os tápegység? mellé 20 ezer Ft-ból még színben is passzoló DVD lejátszót lehet venni -
Daywalker
addikt
válasz
modflow #5848 üzenetére
Annak a cuccnak amit kinéztél 80 wattos teljesítményfelvétele van. Nálam van egy LG HB954PB, ami 130 wattot vesz fel és igen nagyot szól. Mondjuk iszonyú érzékenyek lehetnek a benne lévő hangszórók...szóval az 1000W az PMPO maximum. Nem rosszak ezek a cuccok, ha együtt tudsz vele élni. Zenére nem valami jók, mozira viszont bőven...persze a műanyag hangfalaktól nem kell olyan hangzást várni, mintha fából lennének.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Külpolitika
- Google Maps
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest