Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ninoka
tag
Nekem is lenne egy kérdésem.
Szerintetek mennyire lenne használható egy autós mélyláda egy házimozi rendszerhez?
Ez a kérdés csak azért merült fel bennem, mert egy havernak a kocsijában kipurcant az erősítő, pontosabban az egyik csatorna, nem akarja megjavíttattni, hanem lehet, hogy nekem adná. Eddig 2x120W-ot tudott 4 ohm-on, most értelemszerűen csak 1x120W, ami nekem tökéletesen elég lenne. Van rajta rca bemenet, hangerő szabályzó, és vágási frekit is lehet állítani. Kocsiban elég jól szólt, de hát azért egy lakás teljesen más, sokkal nagyobb a légtér. Csak nem tudom, hogy érdemes e foglalkozni vele. Már elég olcsón lehet autós szubládákat és csöveket kapni, így sokkal olcsóbban kijönnék vele, mint egy ugyanekkora teljesítményű aktív házimozi szubbal.
Aktív témák
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Egyéni arckép OFF
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kikristályosodik a Razr 60
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest