- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Nem rég értem haza Norbi72 kollégától.
Köszönöm még egyszer a vendéglátást. Mondjuk a welcome drink-el kicsit meglepett.
Teljesen rendben van a rendszere, jó az a 7.1 is, van benne azért fantázia, főleg gy ha az embernek még helye is van hozzá.
Igaz picit nekem sok volt a hangerő, az én fülem nem ehhez van szokva. Én nem hajtom ennyire itt az 5.-en. De lehet, hogy kellene, mert nála is érezni is lehetett a filmet nem csak látni és hallani. Én itthon ezt hiányolom egy picit. Igaz nekem picit kisebb meg kevesebb hangszóró van a 715-ökben mint neki a RTi-kben.
A kis 110-es Polk is jól adta a mélyet, amikor kellett. Hétvégén jön át haver áthozza az ő ProsonR8-át kíváncsi vagyok, hogy az mit mutat majd nálam. Nah meg a másik oldalon lesz ahol szabadabb a légtér, nem oda teszem ahol a Heco-m van.
Igaz Noribál is a szub -2 db-re volt húzva, nálam meg csak -10 db-en van, lehet, hogy tolnom kellene rá egy kis kakaót?
Igaz ha jól emlékszem akkor amikor Dorian meg Gabesz26 itt volt ők azt mondták, hogy nem kell több rá.
Nah mindegy majd hétvégén kísérletezünk egy picit.A projiról meg annyit, hogy szerencsére szivárványmentes vagyok.
Nekem nem volt bajom a képpel sem azt leszámítva, hogy egy picit nagy volt. De biztos ez megszokható.
Valóban elmarad a minősége az ST50-től, de nem is annyira baj, mert ettől függetlenül éles képe volt, pl az Obilivon-nál Tom cserepes száján meglehetett számolni a cserepeket.
Szóval én boldog lennék már azzal a vetítővel is.
Jah és a 3D is tetszett.Köszi még egyszer, hogy fogadtál a rezidenciádon.
És még egyszer így innen is utólag HB.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest