Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen digitális fényképkeretet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Hoppá
-
nyunyu
félisten
Zag Zag.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
myckey
veterán
uuuuuu
Warcraft 2Warcraft, DOOM, Quake, C&C, Prince of Persia("fekete fehér" ) Karateka....A legnagyobbak !
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
KKaresz45
senior tag
Srácok, gondban vagyok. Nagyon örülök, hogy ezek megjelentek, csak az a probléma, hogy egy i7 4770-es (Haswell) proci van a gépemben, ezeknél meg azt írják a minimum requirementnek hogy Skylake kell nekik ami két generációval későbbi.
Azt gondolom, hogy teljesítmény alapján el kellene mennie az i7 4770-nel, hiszen van ennél gyengébb Skylake. De nem merem megvenni, mert ha esetleg ellenőrzi az architekturát akkor lehet hogy el sem indul.
Eddig még minden elment ezen a gépen ami nekem kellett, olyanok futnak mint a Death Stranding meg Total War Warhammer 3, nem is értem hogy ezeknek a (kvázi) 2D-s játékoknak minek ilyen proci... Abszurd lenne ha ezek miatt kellene fejlesztenem (persze ezek miatt nem is fogok )
Szóval tudom hogy kicsi erre az esély, de ha esetleg van valaki aki megvette innen és lenne kéznél egy Haswell-es gépe akkor megköszönném, ha rápróbálna hogy elindulnak-e egyáltalán.
-
negro
őstag
4-5 eve ha jatek akkor csak retrozom. A gond, hogy pont par honapja vittem ujra a W3-at is igy nem tudom mennyire lesz "buta" a regebbi reszek egyszerusege a 3. reszhez kepest. De lehet ranezek majd.
(Hogy a cnc remastered utan miert nem csinaltak egy Dune2000 remastert is mikor amugy is tomegevel jonnek es nagy a hype a remake -ekre na meg a dune-nek is nagyon nagy kar)
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Narxis
nagyúr
Megéri a Battle Chest a 25 eurót? Nekem a W3Reforged már megvan, az mondjuk bejött.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
GodGamer5
addikt
Nem erőltették meg magukat...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Terek
tag
"Hát minek is nevezzelek" Mikor először olvastam a hírt,hogy lesz remastered kiadás én egy picit másra gondoltam.Tervem az volt,hogy behúzom mert klasszis játék de így....Ez most komoly,hogy nincs 800x600-nál nagyobb felbontás? Valahogy nem szívesen nézném ezt egy 32" 1440p monitoron Így elengedem.Esetleg ha kap 1440p supportot rápróbálok.Valószínűleg nem fog.....
-
Narxis
nagyúr
Everything wrong with Warcraft 3 Reforged 2.0 and the new Warcraft Remasters [link]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
negro
őstag
Elnezhettel vmit.
System Requirements:
Resolution: 800 x 600 minimum display resolutionErgo minimum 800x600-at tudo monitor kell hozza. Az mas kerdes ertelme nincs ilyet ki irni. En meg nem szedtem le de gondolom 4K support is van.
Most raneztem es a desktop felbontasat hasznalja a jatek.
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
myckey
veterán
So they just put the entire franchise into an AI mess; and it didnt even come out great yet they proceeded to sell it anyways. Very very disrespectful
re: Ye I just refunded it again
Jól hangzik"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Mustaros
aktív tag
Fuuu.. többször adtam esélyt ennek a csodás cégnek, de asszem most engedem el.
Nemrég refundoltam megint
Csak egy remastert voltam képesek normálisan megcsinálni az is a d2r volt, mondjuk azt kiadták egy másik csapatnak... szégyen -
Narxis
nagyúr
Na megvettem a Battle Chestet, vagyis upgradeltem mert W3 Reforged már megvolt, volt 6 euró a Bnet accomon így csak 20 eurót kellett rá töltenem. Nekem igazából bejön. A W1 teljesen kimaradt az én életemből, W2-t általános iskolában nyomtuk, de valahogy akkor még nem fogott meg annyira, a Red Alert jobban bejött anno valamiért. Szóval biztos a sasszemű, a régi verzióval rengeteget játszó embereknek feltűnnek dolgok, engem szórakoztat, leköt sőt a W3 Remastered kifejezetten szép szerintem, de a W1 és W2 is stílusban jó lett, olyan WoW-os bár már ezer éve nem játszottam engem arra emlékeztet. Nyilván lehetett volna ezt jobban csinálni, nekem mint casual átlagjóskapistának jó ez. F5-tel lehet váltani a régi és új grafika között játék közben.
-
Red_Bull
aktív tag
W1 Remasterbe játszottam vagy 2 custom game-t és az a problémám, hogy az ellenfélnek nincs semmi komolyabb támadás,a faluban állomásoztatja az egységeket. Annyiból áll a támadás, hogy pár percenként küld- egy -egy egységet
Olyan mintha easy-re lenne állítva, csak idő kérdése, hogy mikor nyerek, így kb. semmi értelme, nagyon gyorsan meg lehet unni..
Másnál is ilyen ? Nehézséget nem lehet ugye állítani sehol,esetleg azt tudom elképzelni hogy random mód váltogatja a nehézséget egy-egy játék alkalmával, bár nekem gyanús hogy ez ilyen, és akkor viszont jól elk*urták -
félisten
Sziasztok!
Valaki próbálta már régi laptopon?
Pl. egy Vega 3 mennyire esélyes?
Vagy a system req. megalapozott?Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
-
tag
Hát, még én is csak az elején vagyok, kampány első 3 térképénél, ebből ugye csak a 3.ban van ellenfél bázis.
Nem mondom, hogy verhetetlen taktikát alkalmazott a gép, mert nagyjából ennyi, van némi bázis védelme alapból, azt ott tartja, közbe meg összegyűjt és kiküld egy-egy 3-5 fős csapatot aprófának.
Talán egyszer megindult (volna) két irányból, csak akkor már minek?Ha jól látom (mert emlékezni már nem emlékszem az eredetire), még csak most fognak jönni érdekesebb mappok, de azok is inkább csak azzal játszanak hogy: neked nincs bázisa neki igen, vagy neki alapból van egy nagyobb, erősebb központja, aztán hajrá, tudjál addig felfejlődni te is.
Engem ma már ez a játékstílus gyorsan elveszít, még akkor is ha változatosabb a kampány vagy a map (lásd Heroes 3), úgyhogy max gyors nosztalgia láz csillapítónak jó csak, de annak eddig megfelelt. Igaz, én csak azért "szenvedem" végig rajta magam, mert a 3. részről vannak inkább élénkebb(valószínűleg megszépített és főleg a cinematicra építkezett *) emlékeim, és most mielőtt annak nekiállnék, végig járom az eredeti utat is.
(*: az azért élénken él bennem, mikor jött Arthas árulása cutscene, mennyire oda-vissza voltunk azon hogy a rózsa szirmok meg a karakterek ruhái mennyire valóságosak, élethűek voltak hát.. khmm.. na, egyszerűbb világ volt még )
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Red_Bull
aktív tag
válasz Kergeboci #31 üzenetére
Olyan 12 évesen játszottam utoljára a Warcraft1-el(most 38 vagyok )
Örültem mikor megjelentek ezek a remasterek, főleg a WC1, mert az eredeti az mai fejjel "játszhatatlan" . Az egy dolog hogy milyen pixeles a grafika, de csak 1 egység jelölhető és mozgatható egyszerre, és hasonló nagyon elmaradott kezelésbeli dolgok. A remasterbe ezeket megoldották, és nagyon kellemes a szemnek az újrarajzolt grafika, nagyon jók az újraremixelt zenék,és azt simán el tudom képzelni, hogy a kampány rész normálisan meg lett csinálva, normális nehézséggel.
Én viszont csak sima custom gameben szeretnék játszani néha egy-egy meccset, de az előbb is megpróbáltam, ugyan az van sajnos mint eddig, amit fent is írtam, túl könnyű, csak egyesével küldi támadni a számítógép az egységeket, az első 5 perc lehet kb a veszélyes amíg nincs barracks és vagy 2 katona, ha ezek megvannak onnantól már csak idő kérdése a győzelem...
Szóval itt valami nem stimmel szerintem, azt nem bírom elhinni hogy ez régen is ilyen volt#29 Bici Szerintem simán megy, Intel HD530-al is tökéletesen megy..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz AxBattler #34 üzenetére
Az eredetiket még megjelenéskor végigjátszottam egy 300@504Mhz-es Celeron-on és S3 Trio64+ VGA-n.
Azóta vagy hatszázszor nyomtuk LAN parykon egymás ellen IPX hálózaton.Vagyis az lazán megy (DosBox nélkül is).
Amúgy a War2 BNE megvan eredeti CD-n.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Akkor biztosan jól megy Neked.
Dettó megvan Bneten, de mellé behúzom ezt a változatot is.
GOG csapatból több törődést kinézek a jövőben, szvsz jobb gazdái lesznek a legacy játékoknak, mint a Blizzard.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
oio1i10o
újonc
Pont ugyanígy vagyok vele mint te, anno játszottam vele gyerekként de nem sokat, úgyhogy mostanság a klasszikusokat pótlom leginkább. Én custom gamet nem nyomtam, de ha nem figyelsz akkor a campaignban simán bedarál az ellenség. Itt sem különösen agresszív az AI, de ahogy néztem nincs is rá szükség, mert pár egységgel is tud hatalmas károkat okozni ha nem védi az ember a parasztokat/peonokat.
Egyelöre még csak a Warcraft 1 campaignokat pörgettem ki, de számomra már totál megérte az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- Lexus, Toyota topik
- Dolce Gusto
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.