Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gutentag
üzenetére
A kérdést akkor tudnánk megválaszolni, ha tudnánk, hogy ilyen (árú) kábel végére akarsz dugót tenni.
Van különbség a dugók hangra gyakorolt hatásában, de ez csak megfelelő érzékenységű rendszerkeben fog megmutatkozni igazán. Mi az a megfelelő érzékenység? Az, amikor a rendszered felbontása már elég jó ahhoz, hogy a dugók, csatlakozók különbségeit is kihallod. Ez nem az alsó kategóriára jellemző.
Szóval, milyen kábel végére keresel dugókat?
(#86586) hétalvó:
"...ha kevés a magas ródium vagy ezüst."
Nem kötözködni akarok, de ez nem erős általánosítás?
A fórum szakami jellegét megőrizendő szerintem óvakodjunk az ilyen kijelentésektől.Egy sima réz kábel is tud jó magasakat, vagy mélyeket, ha mondjuk elég tiszta az a réz (mondjuk 6-7N).

Ha a kábel vág valamelyik végen, akkor szerintem ne dugóval kompenzáljuk. Mondhatnám akár úgy is, hogy ne tüneti kezelést alkalmazzunk, hanem oki terápiát. Az betegséget kell kezelni, nem a tünetet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A fórum szakami jellegét megőrizendő szerintem óvakodjunk az ilyen kijelentésektől.