- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz Dorian #75401 üzenetére
Nagyon kis háztartásbeli lettél. A múltkor főzés, most meg kertészkedés.
Egyszer nézhető a Farkas szerintem, ez a második valamivel jobb volt, mint az első. Ebben legalább nem volt olyan béna a CGI.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dorian
félisten
válasz spiky03 #75403 üzenetére
Úgy néz ki, asszonnyal kezdünk idomulni: Múltkor elkezdte magától mesélni haveroknak, mennyivel jobb hangja van az új subnak, ma meg biztatott, h vegyek nyugodtam tápkábelt a sztereó erősítőhöz.
Én meg átültetem a virágokat... Tangát azért még ő hordjaKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dunkel
őstag
Tápkábelek szubra gyakorolt hatását vizsgáltam a hétvégén. 3 kábelből kettőt emelnék ki amik nálam jól vizsgáztak és ár/értékben piros pontot érdemelnek:
Excalibur 8-9e Ft-ért nagyon jó vétel. Nálam van még, jelenleg nincs kedvem a város másik végébe visszautaztatni. Ha vkit érdekel a héten a Boráros térnél elérhető
Premier 3szor nem jobb mint amennyivel többe kerül, de ennyi pénzért ez is best buy. Szubba és akár AVR-be is be lehet kötni. -
Sefter
veterán
-
Toobee
veterán
A Stoker cimu filmet latta mar valaki? Reg nem lattam ilyen jo mozit.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #75415 üzenetére
3808-hoz miért nem?
-
bajnokpityu
félisten
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #75419 üzenetére
Nekem bejött a 3808-hoz. Legalábbis egy fokkal jobban mint amiket előtte próbáltam. Viszont egyik tápkábel sem hozott túl sokat nálam. Persze "felsőbb" kategóriából nem sok volt....
[ Szerkesztve ]
-
n-tek
aktív tag
Sziasztok.
Egy med600x3d lejátszóhoz szeretnék házimozi rendszert. Jelenleg pénzspórolásos időszakban vagyok és szeretném tudni, hogy nagyjából mennyit kellene spórolnom.
A hely nagyjából 2x3 méteres terület, nincsenek nagyon nagy igényeim, mivel hiába lennének nem tudnám megvenni. Tehát a kérdésem az lenne, hogy egy ekkora helyre egy elfogadható minőségű házimozit mennyiből lehet összehozni? KöszönömEscape is Just the Begining
-
dunkel
őstag
válasz bajnokpityu #75421 üzenetére
Ki árulja azt a sínt?
-
n-tek
aktív tag
A szoba egy téglalap, kb 6*3 (inkább ~6*2,5) és ennek a végén van a tévé és oda gondoltam valami hangrendszert hogy ha nézek valamit akkor legyen egy kis térhatás a hangban.
De akkor elmegyek mondjuk a mm-ben és keresek valami szettet (ami jobban szól mint a tv ) ? Esetleg tudtok ajánlani jó márkát?Escape is Just the Begining
-
dunkel
őstag
válasz bajnokpityu #75428 üzenetére
CuAgVr árából kijön? Annál kéne jobbnak lenni. Majd írok egy privit, de most két hétig nem leszek otthon szóval nem sürgős.
-
n-tek
aktív tag
Hát 150-200-ra nem gondoltam. Most tartok 40 körül a spórolásban és max 70ig mennék el. Nem nagy tér így úgy gondolom, hogy nem kell egy nagyon erős valami, csak viszonylag szépen szóljon, és így csak nem olyan drága mint a nagy térbe szánt házimozik. remélem jól gondolom
Escape is Just the Begining
-
BBéci
legenda
Nagyon nem jól gondoltad. Amit 200-ért kapnál, az nem azért annyi, mert erős és hangos.
70-ből még használtan sem lehet házimozi rendszert venni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
-
cecil
aktív tag
Hi!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valaki aki gondolkozik AQ Boxer sub kábel vételén mostanában de az ár eddig visszatartotta...
Ugyanis egy kisebb eretnekséget vettem a fejembe:
Szeretnék a 2 subomhoz ilyetn de nagyon visszatart az áruk főleg, hogy 2 kellene.Arra gondoltam valaki vállakozó kedvűvel összeállva vennénk egy 5m-est nekem elég lenne belőle 3m és a másik fél megkapná ár egyeztetéssel az eredeti dugókkal a maradék 2m-t. Kácsában csinálnák a szerelést, azt mondták nem olyan rossz ötlet, sőt simán tudnak a gyárinál jobb dugót is rakni rá "azonos" árban.
Érdekel valakit?
Mindkét fél jól járna szerintem anyagilag.
-
nuke7
veterán
a bejáratás valóban csak normál hangerőn ér valamit... halkan nem hasznos..?
(hangfalaknál)https://youtube.com/user/nuke7
-
Dorian
félisten
Látom ment tegnap a tápkábeles téma.
Nekem is kéne vennem valamit, jelenleg a Sín megy a T12-be, Fapaci T3 a Denonba, HTA-ba hiányzik.
De sejtésem szerint többre mennék, ha a Sín menne a Denonba, kihasználva a Sín extra tiszta magasait, T12-nek talán megfelel a T3-is.
Vagy T3-at eladom és kettőt veszek...Új Batman filmeket most kölcsönöztem ki BD minőségben (korábbi mkv helyett), maguk a filmek nekem annyira nem tetszenek, de a hangok miatt várom velük a Boxer kábelt.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz dunkel #75449 üzenetére
Kénytelen leszek. Csak a Sín nem az a próbálgatós
kábelnem is kábel tényleg sín, szóval örül az ember, ha behajtogatja a megfelelő helyre "csak hozzányúlni ne kelljen" Addigra én már tuti elfelejtem milyen volt előtte a hang, szóval ha Pityu is azt mondja, rábízom magam. Denon megkapja a Sínt, másik kettő meg majd kiderül.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest