Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Toobee #25672 üzenetére

    Jujj. Szeged? :O

    Bár azt hiszem már legalább ketten vagytok onnan, így lassan már megérheti.
    Lehet hogy többet érne nyitnom ennek egy fáradt gőz topicot, mert a hirdetést senki sem találja meg (kimoderálták a TV-s hirdetések közül, az "egyéb" pedig járatlan terület), így ott sem tudnak egymásra találni a vidékiek és együtt megkeresni, hogy mikor érnénk rá többen.

    Ok, hát tudom én, hogy itt nem csak egy családi ház árát könnyű elverni, hanem még az ár/érték arány optimális szintje is magasabban áll, mint ahol most az én büdzsém. De épp ezért hallgatok már túl régóta egy bögreszettet (amit még szó szerint kisgyerekként vettem), mert mikor rám jön pár évente, és leülök nézelődni, akkor megtorpanok, hogy "most nincs félmillám, de úgy meg kár elverni 200k-t is, hogy elégedett még mindig nem leszek". Ez se jobb, mint rábökni valami használhatóra. Most is már majdnem oda "süllyedtem", hogy rendeltem egyet a #1 hsz-ben javasolt "egybeszettek" közül, csak hogy változzon valami. Csak azért mégis kis hirdetésáttúrásra adtam a fejem, hátha jobban költöm el kb. ugyan azt vagy kicsit több pénzt.

    Nézegettem a HTS fórumon pre/post-MultEQ méréseket és elég meggyőzőnek tűnnek. Illetve pont az igaz erre, hogy minél furább a hangszóró, annál többet segít, márpedig alacsony a költségvetés, így a hangszórók sem lesznek valami pöpecek, tehát egyrészt megnyutató, placebó szerű dolog is nálam a MultEQ, és talán érdemben is hasznossá válik.
    Ha nem szart és jót, hanem használhatót és kicsit jobbat vetünk össze, akkor nem hiszem, hogy a kicsit jobb DAC többet nyomna a mérlegen, mint egy jó mikrofonos EQ kalibráció. (Az is megoldható lenne erősítőtől függetlenül is, de nem olcsó egy kalibráló mikrofon egy egy jó szoftver, aminek a fénymérési oldalában már elég sok pénzem benne van, minimális profittal...)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák