Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Ed Parker #17032 üzenetére
autóhifiben sok olyan emberrel találkoztam, aki miután megtudta milyen minőségre számíthat a pénzéért, inkább nem vett semmit. én ennek a magatartaásnak a híve vagyok. nem munkeszköznek veszi itt senki a cuccot, csak egy szórakosztató eszköz. ennek okán én megengedem magamnak, hogy lenézzem pl. a teszkógazdaságos legalja sz@rokat megvevő embereket minden termékkörben: a gagyi gémer laptoptól kezdve az olcsó tvn át bádoghangú ötponteggyig bezárólag... viszont ugyanígy sajnálom a kispénzű embert, aki a fiának egy búgó, vaskos műanyagdarabot kell vegyen laptop gyanánt, amiről akkor még nem tudja, hogy egy éven belül tönkremegy. de ha valaki ugyanezt saját maga szórakoztatására veszi meg, kiröhögöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest