Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz z4zelda #161981 üzenetére

    Nekem nad t758 v3 van. A korábbi bemérőrendszerekhez (audissey, ypao) képest ez fényévekkel jobb. Azonban kell hozzá egy pc vagy laptop mert azon fut a szoftver. Teljesen rendben van a program, szép és egyszerű kezelőfelület, sztem hülye biztos kb.

    Azonban ha visszqolvasod a hozzászólásaimat akkor láthatod hogy a szub csatornán ez sem képes csodákra. Nálam 2 szubbal csak úgy lett jó a hang hogy előtte rew-vel megkerestem a szubok ideális helyét.

    A másik gondom az volt hogy ha a szubot a többi hangsugárzó hangerő szintjére húztam akkor nagyon sokat visszavett a szubból a dirac és így kb nem volt mélyem ezért lehet többször kell mérni és próbálkozni vele. Nálam az oldotta meg hogy rew-vel megtaláltam a jó helyet és kicsit alul kalkuláltam a szubok hangerejét bemérés során, így nem vett vissza belőle annyit. Bemérés után meg tekertem rá a szub erősítőjén.

    Ami nálam még kicsit fura es bosszantó volt hogy ha a dirac bemérés megvolt és ez be van állítva az avr-en akkor manuálisan swmmilyen értéket nem tudsz utólag módosítani. Ez annyira nem jó. De amugy szuper munkát végez.

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák