Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joshi

    titán

    +Tonyka 2
    +BBéci
    +VoidXs

    A Samsungnak nincs OLED kijelzője max a mobil szegmensben, ők a Led falat erőltetik és nemsokára a microLED-t. Már most is van LED-es mozijuk Dél-Koreában és Thaiföldön és az első európai mozijuk a zürichi Arena Cinema lesz.

    A projektoroknak sokkal gyengébb a kontrasztjuk mint egy saját fényforrású kijelzőnek, márpedig a minél magasabb színtérhez elengedhetetlen a "végtelen" kontraszt. Az meg hogy a proji vagy egy tévé világítja be jobban a helyiséget? Szerintem adott esetben mindegyik, de pl az OLED is sokkal letisztultabb homogénebb képet ad mint egy LCD.

    Aztán ugye ott van a feltekerhető OLED panel ami nem azért nem fog mostanában elterjedni a projektoros felhasználók körében mert mennyire sz@r, hanem azért mert nem tudják megfizetni. ;] Ja és ezt már gond nélkül be lehet vinni a pincébe is és a padlásra is.

    Ahogy korábban is írtam ezek a megoldások nem ma fogja átalakítani a piacot, de biztosan lesznek változások. A projektorozás se két fillér ha minőséget akar az ember, arról nem is beszélve hogy kell egy minimum távolság amiről vetíteni lehet. Én pont ezért nem vettem, még kérdeztem is a projis topikban. Szóval ezt se egyszerű kivitelezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák