- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bitblueduck #48 üzenetére
A Chrome minden telefonon akadozik.
Nem is értem miért lett megemlítve.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sajby
senior tag
válasz HunterDave #43 üzenetére
Ha a tuti támogatást és a vízállóságot nézzünk akkor samsung
-
bitblueduck
senior tag
a One UI 3.1-ben felbukkanó apró döccenések nem tűntek el, a Chrome is hajlamos meg-megakadni egy szempillantásnyi időre
ez csak samsungéknál normális 150k körül, vagy máshol is ez van?
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
törölt tag
-
Hoplitész
junior tag
A 120 Hz-es freki nem állandó, ha jól értem. Vagyis 60 és 120 között folyamatosan változik, vagy a két végállás közt ugrál alkalmazástól függően? Be lehet egyáltalán állítani kisebbet? (Mert a cikkben arról volt szó, hogy a 60 Hz-es összehasonlításhoz elővettek egy harmadik telefont.)
Hogy kell ezt elképzelni pontosan? -
HunterDave
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek A52 5g-t vagy Redmi Note 10 Pro-t érdemesebb venni? Köszi előre is!
-
Hallosz
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #35 üzenetére
Igaz - igaz március 30.
Az ígéretük ellenére, persze, hogy sem infó, sem a pénz nem jött.
-
juuzer
addikt
válasz bollokcs80 #20 üzenetére
Nekem is rengeteg Xiaomi cuccom van, nem is azért mondtam. (Leginkább smart home-os cuccok.) Bár tény, hogy a telefonjaikat annyira nem szívlelem.
Azt hittem, csak a Huaweit nem szereti. Samsungon egész okés nekem egyébként.
Vamos a la playa.
-
hardver1985
tag
Egész jóra sikeredett
Megbízhatóságom: 286 pozitív...
-
-
ffrdgc
tag
válasz rolandrepasi #3 üzenetére
Lehet naiv vagyok, de kompenzálhatják vele a drágább hardvert, drágább kijelzőt stb.
Nem olcsobb lesz a telefon a muanyag hátlappal, hanem közel stagnál az ára.Samsung Galaxy Note22
-
Doki42
őstag
válasz MikeWazowski #31 üzenetére
Szia!
Kezelés a képernyőn megjelenő felületre, amelyet a rendszerösszetevő kezel. A SurfaceControl egy pufferforrás és a pufferek megjelenítésének metaadatainak kombinációja. Ha
Surface
ebből a SurfaceControl-ból létrehoz egy , összeállítható puffereket küldhet be. Ennek segítségévelSurfaceControl.Transaction
manipulálhatja a puffer képernyőn való megjelenítésének különféle tulajdonságait. A SurfaceControlok jelenet-grafikonokba vannak rendezve, mint a hierarchia, és mint ilyen, minden SurfaceControl-nak lehet szülője. Az olyan geometriai tulajdonságokat, mint a transzformáció, a kivágás és a Z-sorrend, a szülő örökölje, mintha a gyermek elégedett lenne a szülők pufferfolyamával. Hát ennyiIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Hallosz
senior tag
Nekem is nagyon megtetszett, vettem is a magjelenés napján. A 4G topicjában megírtam, kifejezetten lomha a készülék.
Aprilis 30-án elvitte a futár, az e-digitáltól azóta is várom vissza a pénzem, ma ígérték meg harmadszor, hogy utána néznek. -
batai15
félisten
Én pont ma néztem a médiába kiáltott darabokat , alapvetően nem tartottam vonzónak a szériát,de pár perc nyomkodas után irtózatosan meg tetszett a készülék .
Lehet be is szerzek egyet. -
kmarci25
veterán
A nyitóképen balról a második (lila színű) variánsnak mi a hivatalos elnevezése? Ezt a színt milyen néven lehet keresni?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
janeszgol
félisten
válasz this is life #23 üzenetére
Koszi, ez jo hir.
-
this is life
Ármester
-
Fall-N
veterán
válasz rolandrepasi #3 üzenetére
Nem az anyaggal van magával gond. Hanem azzal, hogy végre a fényes plasztik kikopott és jöttek a minőségibb anyagok (a mélypont az S4 volt). A fém jobban bejött, az üveggel sincs gondom, de az már gáz, hogy a mostani műanyag akar hasonlítani az üvegre és ezért megint fényes és könnyen karcolódik. Legyen akkor bevallottan műanyag és matt. Senki sem akar üvegre hasonlító, de plasztik hátlapot. Ez is csak arra szolgál, hogy megtévessze a vevőt, hogy üveg és leplezzék a spórolást. Azért valljuk be, bele kéne férni az árba az üvegnek vagy más drágább anyagnak. Az meg főleg gáz, hogy a Samsung már az S és az utolsó Note szériánál is ezt játszotta el.
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz bollokcs80 #8 üzenetére
Igaz, mert gondolom felmegy annyival majd az ára így, hogy ne érje már meg.
Nem is azt mondtam, csak trollkodtam, sry mb.
Vamos a la playa.
-
-
prolad
addikt
Nem is rossz, 170 körül emlékeztem a nyitóárra, ennyiért már egy fokkal jobb. 120-130ért egész jó vétel lesz.
Érdekes téma az akadozás, Chromenál felesleges a telefont hibáztatni, bármilyen hardveren meg tud döccenni, rendszerszinten meg lehet nem a Samsung a legfluidabb (talán még mindig a Oneplus a nyerő ilyen téren), de rengeteg javult a helyzet akár csak 2 évvel ezelőtthöz képest is. Döccenésmentes rendszer nincs, IOS is meg rud akadni időnként, ahogy az android is, ez sajna 120hz-en jobban kijön. -
jUUh
addikt
Azért egy 150k-s telefonnal engem zavarja ha akadna a böngészés, amit én nyomkodtam annál a billentyűzet is szaggatott. Nem mondom, hogy rossz készülék, simán elképzelhető, hogy csak a kiállított eszköz volt ilyen, de nekem nem volt elfogadható mértékű.
Samsung Galaxy S23+
-
juuzer
addikt
Mindjárt jön, hogy bezzeg a Redmi K40 Banggoodról EU raktárról...
Egyébként továbbra is tetszik, szerintem jó lett. Az ára meg fog annyit esni, hogy tényleg megérje szerintem.
Vamos a la playa.
-
rolandrepasi
tag
Valljuk be azert majdnem mindenki tokban hordja a telojat.. A nagyobb gond a muanyag hatlapokkal az hogy a termek araban nem koszon vissza az olcsosaga... Dolgoztam telefon gyarban, egy fem hatlapbol kijott 4 muanyag... Mar csak szamolni kell par millio db telefonnal mit jelent... Ezt ok szepen zsebre vagjak.
-
FattyDove
őstag
Garanciális S20FE-m cserélném
-
jUUh
addikt
Megnyomkodtam MM-ben, nekem kicsit csalódás volt. Nálam ez a műanyag hátlap nagyon rossz érzésű volt, és ugyan a 120hz jó volt, meg-megakadt a rendszer.
Samsung Galaxy S23+