Megérkezett a Razer DeathAdder V3 Hyperspeed verziója

A Pro és a vezetékes változat után tehát itt a Razer saját rádiós megoldását használó változat, mely 8 grammal könnyebb is az előbbinél.

Hirdetés

A DeathAdder V3 vezetékes, illetve Pro változata után most egy harmadik verziót is piacra dob a Razer, mely a cég saját HyperSpeed rádiós megoldását használja. Az újdonság egy polccal a Pro alá van pozícionálva, ezért például a Focus X 26K érzékelőt kapta, de sok szempontból mégis jobb nagyobb testvérénél.


[+]

A nekünk szimpatikus változtatások között ott vannak egyrészt a jóval nagyobb felületű talpak, illetve a kellemes, 8 grammos fogyókúra, melynek eredményeként az újdonság már csak 55 grammot nyom a mérlegen. Dizájnra egyébként nincs változás, tehát ugyanúgy a jobb kézre optimalizált formát és az oldalsó gombokat kapjuk. Az egér egyébként támogatja a 8 KHz-es mintavételezést, viszont nem jár hozzá a HyperPolling dongle, szóval aki ezt akarná használni, annak plusz kiadással kell majd számolnia a 120 eurós ajánlott áron felül is. Arra sem árt felkészülni, hogy a gyorsabb mintavételezés az üzemidőre is rossz hatással van, a névleges 100 órás értékből kapásból csak 20 óra marad (ami még mindig jobb, mint a Pro 10 órája).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés