Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adamssss

    veterán

    Meghallgattam egy Polk PSW110-est, és egy Klipsch R-112SW-t. A különbség brutális volt, bár az ár is. Sajnos az R12-SW-t nem tudtam meghallgatni.

    A Polk eléggé elveszett, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy ha kikapcsoltuk akkor nagyon is érezni lehetett a hiányát. Úgyhogy végül is nem volt az rossz, de inkább csak a film alá dörmög semmint kiemelné a mély részleteket.

    A Klipsch az egy más világ. Rögtön széles mosolyt csalt az arcomra, hogy jé van ilyen is. Brutálisak voltak a mélyek, és pontosan lehetett hallani, hogy a hangmérnökök mit is szeretek volna elérni az adott részlettel. Volt kiemelés ellentétben a polk-al, ahol csak mormogás volt felfedezhető. Bár abból a szempontból torzul a kép, hogy az eladó elmondása szerint a Klipsch-ek ugyanazzal a rendszerrel ugyanazon a hangerőn általában hangosabban szólnak mint vetélytársaik, ezt vegyem figyelembe, sőt valamikor kicsit túl hangosak is.

    A nagy dilemma, hogy ahová kerülnének majd az egy társasház, ahol egyelőre nem tudom, hogy a falak mennyire szigetlenek, ergo lehet megvenném a nagyobb mélyládát, de be sem tudnám nagyon kapcsolni. Ilyenkor mi a tanácsotok? Maradjon a 3.0, vagy akkor legyen elég kis sub, ami inkább csak tehermentesíti a frontokat, és ad egy ki mélyebb tónust a filmeknek? Vagy ilyenkor is érdemes a nagyobbat venni, és visszafogni?

    Köszi

    Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

Új hozzászólás Aktív témák