Hirdetés

2019. augusztus 20., kedd

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi haladó szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-19 08:32:07

PROHARDVER!

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121036) BBéci válasza alphamooncam (#121033) üzenetére


BBéci
(félisten)

Multiplexekben sem egyforma az összes hangsugárzó, fogalmam sincs, ezt honnan vehetted. Az oldalsó és hátsó hangdobozok mindenki számára láthatóak, a "screen"-ek megtekintéséhez be kell kukkantani alulról a vászon mögé. Ember magasságú, hatalmas szekrények. [link]

Ismétlem, nem maradnak el semmiféle szinttől, csupán más a hangkarakterük, mert más célra, más felhasználásra készülnek. Kicsit utána járhatnál a témának, beszélhetnél évtizedek óta a szakmában dolgozó hangmérnökökkel, stúdióban dolgozó szakemberekkel. Józan ésszel senki nem fog ajánlani házimozihoz, stúdió monitorokat.
Kábeleket illetően a mérnökök semmit nem tettek meg az általad kinézett hangdobozok esetében. A közgazdászok találták ki, hogy melyikkel olcsóbb a gyártás.
Hangdobozonként 25 wattos erősítőtől mit vársz? Az a maximális teljesítményük, aminek jó esetben a kétharmada használható ki.

A bemásolt adatokból kiderül, hogy játékokhoz optimalizált fejhallgató erősítőről van szó. A 114 dB pedig nevetséges, aki elhiszi, az is.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre?

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi haladó szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.