Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dagidög

    senior tag

    Úgy néz ki, hogy fél év(!) alatt sikerült (majdnem) teljesen kiismernem az első rendszerem. A tapasztalatom az, hogy az ördög a rendszer és annak az elhelyezése mellett a beállításokban is nagyban rejlik.
    Nagy segítségemre volt ez az Audyssey beállítási útmutató, az itteni topik és lakói és jómagam nagy kísérletezési kedve. Bárki, aki bizonytalan, bátorítom, hogy próbálja ki erősítője beállításait, nyomkodja végig, mert nagyon megéri!

    A vágások és a mélynyomó helyes beállítása után a hallgatási módok megfelelőre állítása filmeknél tisztított a hangképen főleg mélytartományban, majd a Dynamic EQ kikapcsolása ezt még jobban fokozta - a mélynyomó hangja teljesen belesimul a hangok összességébe, elértem azt a hatást, amit mindig említetek, miszerint nem szabad, hogy külön kihallható, terjengős legyen a mély, de kikapcsolva hiányozzon. Még Stereo módban történő zenehallgatásnál is teljesen passzolnak a mélyek, csak kiterjesztik a zenét és nem rámásznak. Ezen felül még részletgazdagabb lett a hang mind zenén, mind filmek alatt.

    Az egyedüli problémám, hogy PC-n történő játék alatt többcsatornás hang (Multich PCM) mellett nem tudok olyan hallgatási módot, ami mellett működne az Audyssey. Tudtok megoldást arra, hogy lehetne bekapcsolni vagy ez valamilyen általános limitáció, netán az én erősítőm (Onkyo 607) korlátozottsága?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák