Új hozzászólás Aktív témák

• Agyzuzo

addikt

Sziasztok,

A fejhallgató/DAC topic-ban is feltettem a kérdést, de lehet itt talán jobb helyen lesz. :)

Van egy Denon AVR-1604-esem most épp "felesben" és gondoltam kísérleteznék vele egy kicsit.
    Az alap elgondolás, hogy az alaplap optikai kimenetét kötném a Denon optikai bemenetére (kvázi DAC-ként használva), majd a Denon erősítőn levő CDR/TAPE kimenetbe (stereo RCA out) két aktív monitor hangfalat.
    Életképes ez az elgondolás így, vagy nem az ajánlott kategória? (Aktív Mackie MR5 monitorjaim vannak, így ez a része adott).

A dolog azért foglalkoztat, mert jelenleg egy USB-s hangkártyám van, erre vannak kötve a Mackie-k, viszont sajnos áthallani a VGA zúgását (970...) játék közben a hangfalakon. Ellenben az alaplap optikai kimenetén ez a zaj nem megy át (amit nem egészen értek, mert elvileg az USB-n is digitális jel megy...). Ezért gondoltam rá, hogy kipróbálnám mit tud a rendszer, ha az USB-s hangkártyát a Denonnal helyettesítem.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Új hozzászólás Aktív témák