Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alx.Mercer

    aktív tag

    Köszönöm a válaszokat.

    Én sem találtam túl sok különbséget, de a 377 most olcsóbb, mint a 375...

    (#105979) kabar: láttam, hogy nincs hálózati csatlakozó rajta, meg se wifi, se "kékfog" meg igazából semmi más.
    PC-ről fog menni az erősítő HDMI kábellel, majd az erősítőre lesz kötve egy tv szintén HDMI-vel. A régi hangfalaimből párat tudok majd használni, kivéve a mélynyomót mert az passzív (de később úgyis lecserélem az összes hangfalat)
    Mivel számítőgépről megy így talán lényegtelen, hogy van-e hálózati csatlakozó rajta... Habár igazad lehet, mert később, pár év múlva már lehet, hogy nem lesz megoldható A PC-vel való közvetlen összeköttetés. (költözés, szobaátrendezés stb...)
    Nem nagyon ismerem az erősítőket, szóval biztos van egy csomó olyan szolgáltatásuk, ami hasznos lehet, csak éppen azt se tudom, hogy egy másik típusban már benne van...

    A következő az RX V477, ami szimpatikus. (valamiért megragadtam a Yamahánál, fingom sincs miért...). Ezen már van hálózati csatlakozó és a hátsó kimenetek egyformák (banándugós, ha jól tudom) és nem keverék, mint a 377 csiptetős/dugós mixe... Ez már 40k-er drágább, mint a 377...

    Illetve most találtam egy -dobpergés- Yamaha RX V775-öt, ami már 7.2-es, dupla HDMI kimenet, három marék HDMI bemenet + "százezer" csatlakozó van rajta... Ezt is boltban láttam, NAGYON AKCIÓS áron, de persze drágábban, mint a 477.
    Viszont ez a 7.2 már nagyon soknak tűnik nekem, mert 5.0 vagy 5.1-nél többet aligha kötnék rá... Lehet zónákat beállítani (azt se tudom mit jelent), meg dupla erősítés (ezt se tudom mit takar). Kicsit tartok tőle, hogy egy 5.0, vagy 5.1 már nem lenne annyira tökéletes hangzású, mint egy olyan arősítő, ami kifejezetten 5-6 csatornás rendszerekhez való (simán tévedhetek persze).

Új hozzászólás Aktív témák