- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
Köszi.
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
BBéci
legenda
válasz ilovedigweed #69048 üzenetére
Az árazós topikban tedd fel ezt a kérdést!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni egy beárazásban?
Denon avc X3700H, hibátlan, karcmentes, saját dobozában, mindennel ami a vásárláskor a dobozban volt. Volt szervizben, HDMI panel csere miatt.
Garancia 2024.04.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
félisten
-
aktív tag
tipikus szerviz reakció. A műszaki dolgoknál ez teljesen természetes és elfogadott, tényként kezelt misztikus személyiségmegnyílvánulás, ahogy az elektromos / mechanikus dolgok kvantumszinten rezonálnak az ember gondolataira és ez a rezgés akképp manifesztálódik, hogy bemutató körülmények között ha fejre állsz sem tudod reprodukálni a hibát.
-
jambiyya
őstag
-
félisten
Hihetlen,de nem tudom felvenni. Minden tesztben, hangba, a tegnapi sorozatban tökéletesen szól ma, egy zörgés sem jött ki, csak tiszta hang. Nem tudom hova tenni ezt a dolgot. Mitől lehetséges ez? Hideg még és bemelegedés okozhatja? vagy micsoda?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, 5.1-nel mennyire okés a sub-ot a kanapé mellé rakni? Mert szemben kevés a hely (1.8m a frontok között) és szűk is, nagyon kilógna (a kanapé eleje is 1.8 van TV-től), mögötte fal (kb 2.5m).
Tehát ha elől lenne frontok +center, és a sub atjonne a másik oldalra, a kanapé mellé. És ha ez nem őrültség, merre nézzen? Szembe a TV felé? Vagy felénk oldalra ? De akkor a kanapé oldalába "nyomja" a hangot,takarva lenne.[ Szerkesztve ]
OK
-
embe
nagyúr
válasz djherby #69035 üzenetére
Az hogy nincs a speckóban a Dolby Vision, az nem jelenti azt hogy nem tudja átengedni.
Volt olyan Denon, és van olyan Onkyo erősítőm, amiknél nem volt feltűntetve a D.Vision, "csak" a HDR. És mégis átengedte a tévé felé a D.Vision jelet, a tévé jelezte.
Gondolom az erősítő megjelenésekor még nem volt hívószó a "Dolby Vision". -
djherby
tag
Sziasztok, segítséget kérnék, van egy Philips 706 Oled tv-m (DV, HDR stb). A mostani erősítőm nem tud Dolby Atmos-t. Szeretnék használtan egy Onkyo tx-nr747-et, ami tudja. Tud 4K/60-t ami nekem elég is lenne, viszont az erősítő nem tud HDR-t se Vision-t. A TV tudja az Atmost-t. Van médialejátszóm is (S905X3), ami csak HDR-t tud. Hogyan tudnám megoldani, hogy legyen DV/HDR kép és Dolby Atmos hang? Optikán kimegy az Atmos?
-
VoidXs
Topikgazda
-
Dorian
félisten
-
redingitell
senior tag
Yamaha rx-v4a erősítő, samu qn90a tv, nvidia shield tv (henger) összeállítás. Kikapcsolás után x idő múlva bekapcsol minden. Mit kellene állítanom?
-
félisten
válasz Quqesz #69020 üzenetére
Nekem mindegy az alacsony frekis teszt mert igazából sima filmnézés közben jön elő az ott kiadott hangokkal elég sokszor .
Ráadásul még Netflix alatt is ,ami nem egy kiemelkedő minőségű hangsáv.
Tegnap este néztük a Lost in Space 2. évad utolsó részét. Az űrhajó hajtóművet mutató jeleneteknél néha úgy zörgött mint ha szét akarna esni, de közben is ,alap hangoknál is előjön, mint a robot járása, maradva ennél a filmnél.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Quqesz
nagyúr
Az a probléma, hogy ez egy tervezési hiba. De sokaknak hibátlanul működik évek óta. Nincsen igazából recept, mikor kinek miért ment tönkre. De sok ilyen legenda volt/van. Én telefonban jártam hasonlóan, LG G4 esetében rengeteg embernek lett alaplapos a telója, az enyém meg 2015 óta hibátlan. Én nem cserélem le. Amúgy a video szerint 15-18 Hz-en zörgött a 112sw, én anno megküldtem egy 18Hz videóval, járt is a mélynyomó, de semmi felesleges zaj.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
félisten
válasz Quqesz #69018 üzenetére
Írtam AvBoxnak, tőlük van, hogy ha ugyan ilyenre cserélik nem tartok rá igényt illetve nem tudom van e ehhez jogom...Néztem az SPL-120-at de az meg annyira nem kapott jó értékeléseket, de lehet az lesz ha esetleg elállhatok a 112 től.
Elég elkeserítő amúgy hogy a Klipsch egy 4-5 éves konstrukciót nem volt képes helyrehozni ennyi idő alatt mikor elég sok panasz jön rá és az mellett pedig nagyon jó a hangzása...3-4 hónapja van meg a Subom és 2021ben gyártottak...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Klipsch 112, 115 erősítő hibás lehet. De állítólag ez az erősítő van jamo j112-ben is, az is érintett. Van egy 620ohm-os 1W ellenállás, ami megfő. Több hőt termelő alkatrész van bezsúfolva kis helyre
Az új spl150-ben ez már 10 W-os, az nem fő meg. Viszont nem biztos, hogy akinek cserélnek erősítőt, annak a nagyobb ellenállás van benne. Állítólag auto módban is megfőhet, de inkább aki folyamatosan bekapcsolva hagyja, annak száll el. Viszont az ellenállás cseréjével lehet javítani, van aki cserélt már. Sok a teória, de vannak gondok. Én is remélem úgy használom, hogy sokáig jó legyen. De ha szarakszik én is megnézetem erősítő csere elött.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Steven88 #69013 üzenetére
Olyasmi elő tud fordulni, hogy az erősítő bírja 60 Hz-en vagy teljes RGB-n, de a TV nem, és ilyenkor nem a TV-vel beszélget a forrás, simán kiküldi a nem támogatott jelet.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Steven88
tag
válasz redingitell #69010 üzenetére
Akkor valószínüleg a video továbbítója nem jó, mert hang az van.
-
Steven88
tag
válasz redingitell #69008 üzenetére
Nem, az a gond.
-
Steven88
tag
Sziasztok.
Végül egy Pioneer vsx 520-at vettem. Az a problémám vele hogy nem tudok Hdmi-n videót kicsikarni belőle. Hang jönn rendesen észleli is az erősítő, bogy be van dugva a hdmi de videót semmi. Így a tv-n az erősítő beállitását sem tudom elvégezni. Én csinálok valamit rosszul vagy ez hibás lehet.
Bekötés: settop/pc/xbox-erősítő hdmi in, erősítő hdmi out-tv
Előre is köszönöm a segitséget.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Épp tegnap vittem haza a szervizből az R-115SW-t
Nálam nem volt semmi zörgés, egyszerűen egyszercsak nem szólt. Erősítőt cseréltek benne.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
privacy99
senior tag
arukereso.hu-s vélemények alapján úgy tűnik, hogy az R-115SW ugyanúgy érintett erősítő oldali hibákban. Ezt csak általánosságban írom, mert itt többször felmerült, hogy a 112-vel vannak gondok, de a 115-ben ezeket orvosolták. Az ottani vélemények alapján sajnos nem ez látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Társasjáték topic
- Linux haladóknak
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest