Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Csak hogy meglegyen a későbbiekre, itt egy rövid és érthető útmutató, hogyan lehet LineageOS-on beállítani az NFC-s fizetést: [link] (köszönet a szerzőnek)
Nyilván ahogy lentebb is írták, Magisk és PlayIntegrityFix kell hozzá.
-
trance89
őstag
a playintegrity fix egy magisk modul, azon belul kell telepíteni
-
törölt tag
Második frissítést kapta meg a Lineageos 22.1. Sajnos ezzel sem jelezi a Gmail, hogy levél érkezett és a Wallet sem működik. Lehet, hogy még más "hibák" is vannak vele?
-
abes77
csendes tag
Üdv.
Lehet rossz helyen kérdezem, max irányba raktok. :-)
Lenne pár telefonom amin op rendszert cserélnék.
Redmi 4x
Mi A2
Samsung a7 2018
Samsung Xcover 4
Az volt a terv, hogy megcsinálom magamnak.
De egyszerűen nincs rá kapacitásom.
Budapesten és környékén vállal valaki ilyet?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
trance89 #540 üzenetére
A Playintegrity fix modullal mit kell csinálni?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
#47035369 #535 üzenetére
A wallet mindenkinek működik eddig a pontig,ezután kell,amiről írtak neked.Egy OnePlus 5t esetében már nem kell túlzott nagy biztonságról beszélni ,szerintem.Én custom romok telepítésére csak a másodlagos telefonomat használom.Semmi banki aplikáció,sem email, itthon használom csak .Azért vettem néhány ezer forintért,hogy itthon csak is azt használom zene hallgatásra vagy internetre.Így tovább bírja az elsődleges telefonom akkuja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bizonyos telefonokra ma megjelent a 22-es verzió. Feltettem. Másképpen működik mint eddig. Maradtak az appok és a beállítások. Egyedül a MindTheGapps15-öt kellett felrakni, mert még a 14-es volt rajta.
Minden működik a Wallet kivételével.
Vajon a lineageos a baja, vagy valami más?[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
aktív tag
válasz
balazs1022 #521 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
balazs1022
őstag
Ahhoz meg Mi Flash van, ha bármi tortenne a telefonnal.
Nekem sikerült már Redni 4X-et visszahozni vele. Valamit ossze kellett erinteni az alaplapon, mert tégla volt. Oppo is hoztam mar vissza ugyanigy de ezt az msm tool-al.
Az viszont jó hír h a revocery csere megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
aktív tag
válasz
balazs1022 #517 üzenetére
Recovery csere megoldotta.Simán lehetett visszamenni A13-ra.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Utána olvasva ez a program OnePlus telefonhoz van, nekem xiaomi mi11i telefonom van.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Lehetséges, nem próbáltam.Ez a másodlagos telefonom,amiről beszélünk.Még kap egy utolsó frissítést februárig és utána nincs tovább.Igazán csak média kiszolgálásra van.(Zene hallgatás + internet.)Azért vettem (12 eFt-ért),hogy ne az elsődleges telefonom akkuját keljen naponta tölteni.Így 3-4 naponta kell csak töltenem.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
balazs1022 #513 üzenetére
Próbálkoztam már több lehetőséggel is ,de mindig megállt a telepítés SPL hibára való hivatkozással.Arra hivatkozva,hogy a cél SPL régebbi.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
#90146340 #511 üzenetére
Szerencsés vagy és mindenki más is!Hetente frissül.Megnézed a honlapot és látható,hogy hetente adják ki a frissítést.Azzal viszont érdemes tisztában lenni,hogy nem lehet visszatenni régebbi romot,még android 14-t sem.Én éppen megfeledkeztem róla és lefrissítettem,ezek után nem lehetséges egy másik custom romot feltenni.(ami régebbi,hiába A14)Pl. crDroid.Saját telefonomra gondolván.
-
törölt tag
Nekem továbbra is hetente jönnek a biztonsági frissítések. Nálatok?
-
törölt tag
Másnak is jön hetente frissítés, vagy csak nekem?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
trance89 #506 üzenetére
A "nem igazán" kifejezést azért használtam,mert folyamatosan mókolni kell a telefonon,hogy az használható legyen fizetéskor.Elég sok fórumot átolvasva mindenhol csak panaszkodnak.Volt ,aki egyik nap még tudott fizetni,másnap pedig már nem.Ez elég kellemetlen érzés a kasszánál,ha nincs nálad sem bankkártya,sem készpénz.
Nekem Xiaomi telefonom van és a xiaomieu romnál is volt,hogy írták,hogy megállt a fizetési lehetőség telefonon és várjon mindenki,hogy használható legyen ismét a fizetés,mert már dolgoznak rajta.Ez éppen szeptember hónapban volt.Az is előfordult,hogy több banki fizetés működött,de pl. az OTP nem.
Lassan úgyis bezárják a kiskapukat.Xiaomi lassan nem is fogja engedélyezni a bootloader nyitást.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Megint jött egy frissítésem. Szóval hetente, vagy még annál is sűrűbben. Hogy lehet ez, ha a Google csak havonta ad ki frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
Mi 10T készüléken a gyári MIUI-val működött a Jabra Evolve2 40 USB headsetem.
LOS 21-en hívás közben nem rakja ki a hívás hangját a headsetre.
Zenehallgatás továbbra is működik.Tapasztalt valaki hasonlót?
A rendszer rootolt, nyitott vagyok Magiskes és egyéb rootot igénylő megoldásokra is.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mi lenne, ha lecserélném a gyári Androidot...? Kevesen foglalkoznak a kérdéssel és megvan az oka...