Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sylar007
csendes tag
Sziasztok!
Első házimozim összeválogatásába kezdtem. Anyagiak miatt szép lassan apránként szedném össze a komponenseket ahogy épp a pénztárca és a pénzügyminiszter asszony engedi.
Első körben egy Onkyo TX-SR393 erősítőt néztem ki. Árából is látszik, és az olvasott tesztekből is, hogy nagyon belépő szint, de úgy voltam vele, hogy első lépésnek jó lehet.
Ehhez rendeltem egy pár Monitor Audio Bronze 100-at.
És egyenlőre ennyi lenne.
A következő lépés 1-2 hónapon belül a Bronze-hoz egy center, a C150, aztán sub és majd surround sugárzók. Ide a Bronze 50-eket gondoltam.Illetve a távolabbi jövőben AVR csere és Atmos magassugárzók.
Elég vegyesen használnánk mozizásra és zenehallgatásra is. Zenéből pedig kb mindent is hallgatunk.
Kezdő szettnek erről így mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest