Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • exception

    tag

    válasz Morris #46376 üzenetére

    Ez annyira egyéni preferencia szerintem, hogy nehéz erre mit mondani. A Marantz hangja hozzám sokkal közelebb van, mint a Denon, másnak meg az tetszik.
    Megmondom őszintén, mozizni én sem vennék már Dalit, hogy több, mint 2 éve az van :DD Ha mégis Dali, akkor Ikon, sokkal nagyobb a tér, amit létrehoz, csak akkor arra nem volt pénzem :DDD
    Volt, aki azt mondta meghallgatás után, hogy basszus, ez így rohadt jó, ami most nálam van. Hallottam már olyan karakterű hangot, ami hozzám közelebb áll, sokkal mozisabb az érzés. A Dali hangja minden, csak nem mozis, szereti elfinomkodni a dolgokat.
    Azt sem mondhatom, hogy az erősítőm ilyen, mert a múltkor egy teszt alkalmával kiderült, hogy az Anthem hangja nagyon részletező és sokkal nyersebb megfelelő hangfalakkal, mint amilyen nálam itthon a Dalikkal.

    (#46374) makoss : Mindenképpen meghallgatnám a helyedben, az a hang nekem a mozitól brutál messze van. Onkyo és Klipschet mondanám én is, az moziban nagyon dögös hangot tud, zenére meg tökmind1, mert abban a Denon sem jeleskedik.

    "Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

Új hozzászólás Aktív témák