-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy denon avr 1610-es erősítő. 2 front, 1 sub, 2 surround hangfalakkal használom/szeretném használni.
A 2 front és a sub-al tökéletesen működik az erősítő. Viszont a 2 surroundot nem tudom működésre bírni.
A "setup":
a) tv (smart) -> optikai kábel ->erősítő
b) pc -> hdmi -> projektor és szintén pc-> szintén hdmi->erősítő -egyik hdmin csak a kép másikon csak a hang.
c) próba erejéig volt rajta ps3/xbox360 is, front megy, surround nemAmire eddig jutottam:
-a 2 front és a sub tökéletesen működik bármelyik felállásban.
-a 2 surroundot egyik felállásban sem tudom működésre bírni
-a 2 surround "fizikailag" működik, mert a front helyére kötve megszólaltak
-a 2 surround "fizikailag" működik, mert a denon erősítő menüjéből a "test tone start"-ot választva végig lehet "szólaltatni" a beállítások alapján a hangszórókat, és megszólaltak rendben - a frontok és surroundok is-.
-dvd-t beolvasva pc-n se (amin van 5.1) szólaltak meg a surroundok
-youtubeos "5.1 test" jellegű videó alatt nem szólaltak meg a surroundok se tv->optikai se pc->hdmi felállásban. A front és sub tökéletesen szólt ezek alatt a videók alatt is, amikor kell.
-pc-n hang beállításai teszt alatt sem szólalnak meg a surroundok, a front/sub tökéletesen
-kábeleket cseréltem hdmi-t is, hangfalkábelt is (ami nem a legdrágább de a front jó ideje perfectül ment)
-a manual-on a beállításokat tekintve elvileg(!) végigmentemonline manual: [link]
"official" manual: [link]Mit próbálhatnék még meg?
Bármilyen tippet előre is köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gray Zone Warfare
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.