Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
leweegee #86324 üzenetére
jaja, mert nekem meg ráadásul nem csak PH2-es, hanem PZ2 és PH3, PZ3, TR-ek és imbuszok is kellenének...nomeg persze 6 lap fejek is, 6-14 között...
Időnként besegítek kollegáknak villanyszerelés terén és pl Mérőhely tokozatok falon kívüli szerelésekor ugye PZ csavart illik használni, de a tokozatban a rögzítő furat egy 150mm mély kb 16 mm átmérőjű "nyílás" alján van...az EON-osok is a rendszeresített Metabo csavarbehajtójukban állandóan ott tartják a 200mm-es bitfejet...szerintem az mindegyikük esetében belevan ragadva a tokmányba.
Aztán beállítják a gépet 4-5ös "nyomaték" állásra, mert megmérték hogy azon az értéken annyi nyomatékot ad le, amivel hivatalosan be kell kötni a kismegszakítót. Van amelyik azért lelkiismeretes és kézzel ráellenőriz mert a mancsába integrálva vagyon a biológiai nyomatékmérő...de rengetegen csak behajtóval megküldik amíg az leracsnizik, mert az a pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest