-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Ahogy írtam, gyengető gyalu, beállítod, hogy 3 mm-t vegyen el az anyagból, áttolod az egyik oldalán az egészet, majd beállítod, hogy 2 mm-t vegyen el, áttolod a másik oldalát is, mind egyforma vastag lesz annyira, hogy egy tetszőleges lemezt tegyél rá.
Lehet tovább finomítani sziszolóval akár már visszarakás után is.
Ha van türelmed, akkor egy kézi szalagcsiszolóval és 40-es papírral, vagy kézi gyaluval magad is ledurvázhatod.Én ilyen-olyan hulladékfát teszek a kalapálandó, fúrandó motyó alá, hogy ne a fa asztallapot gyötörjem, így a fenyő is sokáig tart.
Van egy kb 40×190 cm méretű 15 mm vastag rétegelt lemezem, merülő fűrész alá is jó lesz egy darabig.
Majd átfúrom a lapot, hogy a gérvágót, satut, rétegelt lemezt rögzíthessem: M8 csavar, nagy alátét, szárnyas anya. Már megvan a felcsavarozható 6-os elosztó kapcsolóval, pákának, hőlégfúvónak, ilyesminek, ne kelljen a vezetékeket kerülgetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest