- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
steve1021 #61924 üzenetére
Elmegy kategória, falfúróm van belőle sokéves, még működik, bár megerőltették párszor. Elejétől vacakol az SDS tokmány, de rájöttem a trükkre. Viszont szerintem manapság a Tesco-s Reikel nem rossz, olcsó, de súlyra is van bennük anyag. Egy dekopírt, meg egy másik falfúrót vettem ebből, olyan régimódi elpusztíthatatlannak tűnő darabok. Nézegettem más készüléket is belőle, azok is szimpik voltak, csak más most nem kell, a többiek jól vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox tulajok OFF topicja
- YouTube
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest