Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Pete55555 #61696 üzenetére
Nálam mind a két link megjelenik...
Szét bontottam két csomópontot, a szerkezet teljesen rendben van. "Hivatalos" kötőgerendás szerkezet. Nem egy összehányt szerkezetnek tűnik (2 évig ács mellett segédkeztem). Ettől függetlenül maradok az eredeti tervemnél, vagyis maradnak a gerendák a helyükön, de a stukatúrt és a felső deszkázatot ebben az esetben is eltávolítom. Ugyan a gerendák benn maradnak az eredeti magasságukban, de legalább 60-65 centis "csíkokban" nő a belvilág, ha valamit át kell forgatni és legalább a fényforrásokat is feljebb tudom rakni, mert most költői túlzással majdnem a fejemhez érnek a villanykörték.
(#61709) tomcat78:
Igen. Én úgy ismertem csak, hogy "kötőgerendás" szerkezet. Ezt lehetne esetleg "csonka kötőgerendássá" alakítani, de brutális meló lenne...MÁS:
Nehéz szülés volt, de ma sikerült kiszednem a motort. Tökéletesre vizsgázott a "mennyezet-csörlő". Egy nyekkenés/reccsenés, vagy stukatúr repedés nélkül ki tudtam emelni a motort szétszedés nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest