Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
Köszönöm a választ és a segítséget!
Akasa-ból és BitFenix-ből sem találtam azt az egyszerűbb kialakításut amit írtál. Csak Phobya márkájú kábelt találtam, ami olcsóbb mint amit az előbb linkeltem. Erről beszélek. Ez is jó lesz, vagy vegyem inkább a külön táp csatisat?
Előről is ugyan ez a 'gagyi' ventillátor van benn, mint amit hátulra és fentre tett a gyártó. Csak annyi, hogy az LED-es és csak 1db. Azt is leakarom cserélni egy normális feszültségszabályzósra. Sőt van mellette még 1 hely, tehát kettőt fogok venni. Oda is majd nézek valamit az ajánlóból. Amúgy a ház típusa Seagate Warship EVO.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lian Li UNI Fan SL140 Double Pack fekete
- Corsair iCUE QL120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest