- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Zola007 #67892 üzenetére
marha + tojás, semmi különös.
és jó minőségű, tiszta. nuku cukor, stevia.Ennyi:
Egyéb összetevők: Paleo Protein Complex (hidrolizált marhahús fehérje izolátum és magas minőségű tojásfehérje albumin fehérje), maltodextrin, emulgeálószer (hidrolizált zselatin, cellulóz gumi, xantán, karragén, közepes láncú triglicerid komplex), kakaó, természetes ízek és stevia.
-
Woodslave
félisten
elsírom magam annyira finomat főztem
most cbl ide meg oda, de eszek némi ch-t edzés előtti ebédre. Múltkor azt vettem észre, hogy az edzés utáni idegesség nem volt meg amikor volt ch. az ebédben. Éhgyomros edzés után meg igen. Mivel két alkalom a merítés ezért nem tartom reprezentatívnak
-
Drizzt
nagyúr
válasz
shteer #67879 üzenetére
Igen. Par eve meg 2-szerese volt a felso hatarerteknek a koleszterinszintem, bar mostanra mar csak enyhen magas. Akkor mar felmerult, hogy lehet gyogyszeresen kellene beavatkozni, de inkabb eros etrend modositas iranyaba mentem el(hus minimalizalas, halolaj). Apai agon szinte mindenki sziv- es errendszeri megbetegedesben hunyt el.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Drizzt #67877 üzenetére
A napi fehérjebevitelednek napi 130-150g közöttinek kellene lennie. Ha nem sikerült utánaolvasni, akkor erre neked is lassan rá kell jönnöd. A te napi beviteled nagyjából az életben maradáshoz elég azzal a szerény 60 kilóddal.
Egyébként sem értem amit írsz, mi a baj a koleszterinnel, miért nem eszel húst. Azt már meg sem kérdezem hogy esetleg növényi olajok vannak-e a napi étrendben, lenmagolaj vagy tökmagolaj például. Húst nem nagyon fogod megkerülni, pedig neked más fehérjével kiegészítve elég lenne napi 20dkg csirke vagy más zsírszegény hús, időnként vörös hússal kombinálva. Sajtokkal lehet még kiegészíteni tejsavó mellett, illetve sovány túró, de ott van még a tojás is.Woodslave: Nekem vannak kétségeim ezekkel a koleszterin határértékekkel kapcsolatban. Mondjuk amikor régen anyámnak segítettem a patikában áruátvételnél, statin tartalmú gyógyszer szép számmal volt minden alkalommal a csomagban. Hát legalább a mi "üzletünknek" jót tett.
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #67880 üzenetére
ez kemény.
Akárhogy csűröm csavarom az interneten lévő tudást, a fehérjebevitel fontossága az egyetlen, amiben szinte egyöntetű a vélemény (persze lehet grammozgatni meg tól-ig határokat megadni, de azért a testsúly 2x az általánosan elfogadott.)
Amúgy én is így vagyok mint Drizzt. Pénteken vagyok 80 kiló, érzem jön az étvágy és szombatra vagyok 83
A koleszterin dologba nem szállok be. Nekem is a határérték felett van picivel, de nem érdekel.
-
Drizzt
nagyúr
Kösz a válaszokat. Igazából nagyon gondolkodok, hogy mit kéne csinálni. A helyzet a szokásos. Januárban kezdtem edzeni, akkor 60 Kg voltam, eleinte jött a nagyobb étvágy, s elég hamar meglett 62-63 kg. De aztán a testtömeg megmakacsolta magát, s se le, se fel. Mindemellett azért egy ideig sikerült fejlődni a súlyok szempontjából amit használok, de mostanában stagnálás érzet van sajnos teljesen. Picit változtattam az edzésterven, egy rövid időre az is adott boostot. Fehérjebevitelem vélhetően nem elégséges, napi 30-50g körül lehet. Húst nem eszek minden nap, de ez nálam szándékos. Fehérjét is valahogy úgy szeretném pótolni, hogy minél egészségesebb módon. Nálam kiemelt fontosságú, hogy koleszterinbevitel minimumon legyen. Sima savófehérjéit munkatársaknak ahogy nézem azért bőven tartalmaznak koleszterint. Izolátum úgy tudom jó esetben nem, vagy legalábbis elenyészőt. De alapból növényi irányba mennék el. Ott aszója nem sziompatikus dolog, úgyhogy a borsó tűnt jó választásnak. Csak valahogy az itt kapható cuccok nem néznek ki túl bizalomgerjesztőnek, már a csomagolásuk is nagyon gyanúsnak tűnik. Pénz kevésbé fontos, a minőség lenne az első. Amúgy nem akarok 10kg-okat nőni/hízni, de egy 65 kg-t jó lenne elérni. Többet enni időm sajnos nincs, s étvágyam sem. Időm nem is lesz, azért a munka marad a fő prioritás.
-
Drizzt
nagyúr
Borsofeherjeket probalt valaki? Latom volt rola tobbszor szo, de van-e valami gyarto, ami tuti fasza belole, s Magyarorszagon is kaphato?
-
-
gghrtz
őstag
válasz
SchumiBácsi #67868 üzenetére
2 napig mind a kettő?
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #67869 üzenetére
Lehet acélbetétesbe edz
-
-
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #67851 üzenetére
kubai nyomás és ergométeres evezés kiváló gyakorlat váll bemelegítésre
-
Zola007
veterán
válasz
gghrtz #67834 üzenetére
nekem áltsuliban állt be sokszor a vádlim, mikor versenyszinten asztaliteniszeztem.
Versenyek előtti héten napi 4-5 órákat ugráltunk, este program volt lefekvés után a vádligörcs, az a besz@rsz tőle fajta#67837) Woodslave : lekopogom, azóta nem olyan gáz a vállam, mióta a sima fekvenyomást én is kihagyom. Vagy rosszul csinálom vagy tényleg nyírja a vállat, vagy csak simán peches vagyok anatómiailag, de nekem nem hiányzik.
(#67847) Dicker: van minősített fájdalomskála, zárt kar és lábszártörést ha jól emlékszem 5 vagy 6-ra minősíti, a nyíltat 7-re, szóval ahogy írod még van feljebb a 10-ig.
10-re példa a negyedfokú égés, de ott már általában elviszi az idegrendszeri sokk a népet. -
rmartin94
aktív tag
Erről a cikkről mi a véleményetek? [link]
Szerintem van benne igazság bőven
Nekem meg elég nevetséges, hogy 69 kilósan el kellett kezdeni diétáznom, mert akkora hasam volt/van mint az állat(5 hete megy a diéta).De ezt köszönhetem annak, hogy ektomorfnak hittem magam, mikor 2 éve elkezdtem kondizni 53 kilósan (akkor se volt kockahasam) és egy év alatt híztam kb. 17 kilót, tehát az volt a lényeg így visszanézve, hogy hízzak, én kis buta
. Az első évben emlékszem, hogy 5-6 g/tskg szénhidráton voltam jó ideig, így jött össze ez a k*rva felesleg.
Mindegy, majd lesz valami pár év múlva, nem fogom feladni a testépítést, mert imádom, minden "nyűgjével" együtt. Amilyen világ van ma, legalább ennyi öröme legyen az embernek, ha már sok más nem is. -
Woodslave
félisten
sütöttem egy kakaós sütit, kár hogy nem ma volt carb back loading. Na mindegy legyen előleg
(vagy főpróba) Mert jól sikerült holnap is megcsinálom
-
gghrtz
őstag
válasz
FIREBLADE78 #67856 üzenetére
Hogy erted, hogy szar?
-
gghrtz
őstag
válasz
FIREBLADE78 #67851 üzenetére
Én karkörzéssel szoktam, +ha megnézed a BBTV 27. epizódban 7:30-tól, amit Eddie Abbew csinál az is elég klafa. Legalábbis én 1-2 kilóval szoktam bohóckodni edzés előtt ezzel.
-
gghrtz
őstag
válasz
FIREBLADE78 #67850 üzenetére
Én meg zabpehelyből és tojásból megint csináltam ilyen palacsinta szerű cuccot, belecsavartam a húst meg a zöldséget egy kis tzatziki öntettel. Nagyon finom.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Koppanyvezer #67833 üzenetére
Rotátort hogyan melegíted be? Karkörzés 4 féle módon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest