- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Kerdeseim vannak
Aki kirohog, arra atkot mondok es rarohasztom az osszes befottjetElegge osszevissza valtozik a munkarendem mostansag, van hogy 16 orat bent vagyok, van hogy delutan, maskor ejjel, mult heten pl. kozelebe sem kerultem annak, hogy normalisan kajaljak.
Ennek fenyeben gondoltam besegitek kis feherjevel.
Turkaltam foleg a GNC oldalan eleg sokat, es talaltam 1-2 jot, de miutan eddig nem nagyon kellett kiegeszites, nem vagyok tul jartas a temaban, regen is csak 1 sima egyszeru gnc proteinem volt es azt sem vittem tulzasba.
Ezt talaltam, szeretnem az okosokat kerdezni, hogy nekem ez jo lehet-e.
Meg edzes elottre ezt neztem, de az is lehet, hogy az "en szintemen" kar belem, vagy noknek minek....Kernek tanacsokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest