- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Dorian #185677 üzenetére
milyen hatásokra?
Azzal is lehetne vitatkozni, hogy a kollagénnek orálisan bevitt formában van-e egyáltalán hatása.
Nézd én azt gondolom és azt írtam korábban is, ez kaja. Ahogy nem érdekel a csirke amino profilja nem érdekel ez se. Ha valakit ez zavar vegye meg a drágábbat szerintem hosszú távon semmiféle különbséget nem fogsz felfedezni izmosodás vagy bármilyen egyéb hatás tekintetében mert annyira sok változó van amúgy is.
Valami qrva extrém esetben el tudom képzelni, mittomén pont az izmosodási határérték alatt eszel hosszú időn át és amiatt mert ebben glicin van és kevesebb EEA (vagy akármelyik aminosav) ezért kicsit kevésbé leszel izmos...
De ennek esélye szerintem 0.. (nulla)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Metal topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen házat vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- MSI afterburner
- További aktív témák...
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest