- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
persil #185536 üzenetére
ok. en akarhol olvastam ilyesmi temaban, mindenki mindig azzal foglalkozott csak, hogy x tomeg, y testzsir %. ha felszedek 5 kilot, es ranezesre nem vagyok zsirosabb, akkor engem nem nagyon erdekel, hogy abbol mennyi viz es mennyi nem. vagy milyen tenyezon valtoztat, ha ezt tudom? mashogy eszel, iszol edzel esetleg? nyilvan nem sulycsoportot akarok megutni, szoval vizhajtas ilyenek nem erdekesek.
en vizzel olyan szinten foglalkoztam csak, hogy barmikor kreatinoztam amikor abbahagytam mindig lement 1-2 kg viz is.
de akkor ertelmezzetek ugy, hogy ennyi vizet es izmot szedtem fel. meg ki tudja mennyi zsirt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged