Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fanti

    addikt

    válasz Csak1valaki #125577 üzenetére

    Teljes hormonpanel készült egyszer a harmadik hét után, egyszer meg a kúra után, vérkép meg hetente, de volt hogy hetente kétszer.
    Az endokrinológus barátaim úgy szummázták, hogy ők maguk sem gondolták ennyire hatásosnak ezt a kúrát, ilyen csekély, beavatkozást nem igénylő eltérésekkel.
    Még Clostilbegyt-et sem kellett szedjek utána, Spiropentet sem, HCG meg szóba sem jött

    Kúra alatt heti hét napot, napi három órát edzettem, erőemelő alapgyakorlatokat, bicepszet, tricepszet, hátat, hasat. Rengeteg kórházi menzakaját ettem, és hozzá napi kétszer egy negyed kiló túróból, fél liter tejből, és öt nyers tojásból álló turmixot ittam, sok vitamint és ásványi sót vittem be, külön nagy adagban Kálcium-Magnézium-Kálium triót. Ez a nyolc hét 12 kilót hozott testsúlyban, de az erőemelő fogásnemenkénti maximumaimban meg közel 20%-ot!

    Nyilván utána elment ennek nagyrésze, de ez természetes is. Szigorúan rámparancsoltak az endokrinológus haverok, hogy eszembe se jusson megismételni a kúrát fél éven belül. Ehhez is nagy lelkierő kell, ezt elismerem, hogy újra önmagad légy, és szembesülj azzal, hogy igen, én natúrban ennyit tudok.
    De ott a probléma, és sajnos sok ilyen ismerősöm van, aki egyszerűen nem tudott szembesülni ezzel, és éveken át megszakítás nélkül szedte és szúrta a gyógyszereket, meg váltogatta őket, de a saját hormontermelését inaktívvá tette, de van olyan ismerősöm is, aki a mai napig folyamatosan használja őket, saját bevallása szerint 15 éve nem állt le a különböző anabolikus szteroidokkal.
    Ez rendkívül káros, és helyrehozhatatlan egészségkárosodást szenvedett el, csak még nem tud róla.

Új hozzászólás Aktív témák