- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaddz90
tag
Szeretnék a belső nézet védelmére kelni - meg is indoklom miért. Aki vezet autót, az tudja, hogy bár a látószögedbe a kormány/műszarfal/miegymás belelóg, ezek csak a perifériás látásod részét képezik. Amikor szeretnéd, a fordulatszámmérőt nézed, vagy épp a rádiót csavargatod, de amikor az útra figyelsz, ezeket látod is, meg nem is. Azt, ahogy a szem érzékeli ezeket a periféria "szélén" lévő területeket, egy játékszoftver nem képes reprodukálni, hiszen egy síkképernyőt nézel. Mikor az útra figyelsz, te sem látod mondjuk a műszerfalat, hiába képezi továbbra is a periféria részét, ezt pedig a legjobban ezek elhomályosításával lehet visszaadni egy autós játékban - szerintem. Szóval abban biztos vagyok, hogy ez nem annak köszönhető, hogy a fejlesztők lusták voltak nagyfelbontású műszerfalat rajzolni, hanem hogy így próbálják közelebb hozni a valósághű élményt. Egyébként valóban kétféle belső nézet lesz, egy közelebbi és egy távolabbi, szerintem pont a kettő közti lenne jó, mert az egyiknél - ami a fenti videóban is látszódik, talán túl sok a "bizbaz" minden irányba, sokat takar, a másiknál pedig csak a kormány felső része látszódik. És még az is lehet, hogy állítani lehet a belső nézetet, mekkora takarást szeretnél (mint pl. Test Drive Unlimited). Szerintem penge lesz nagyon, a játék hosszú életét pedig úgyis a multiplayer komplexitása és élhetősége (lag, stb.) fogja meghatározni.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged