Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tuninger #6582 üzenetére
Igen, az elmélettel én is tisztában vagyok, tudom, hogy mik a különbségek a két kodek tömörítési módszerei között -- a gyakorlat viszont gyakran hajlamos mást hozni. Feltételezésem szerint rossz paraméterezés miatt.
Engem is meglepett, de végig csináltam egy-egy felvételsort (FHD-4K, 30-60 fps, három minőség) a két kodekkel gyakorlatilag azonos, dinamikus képtartalommal, és a 12-12 azonos hosszúságú felvétel hibahatáron belül egyforma méretű lett, és a 4K-s 65"-os tévén vakteszten senki sem tudta megkülönböztetni a párba állított felvételeket. (Olyan barátok sem, akik tudták, hogy pontosan mit kell figyelniük -- pl. blokkosodás)
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55