- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
xoorti
csendes tag
DS3 at nem volt szerencsém használni, viszont DS4-re már a harmadik gépet raktuk össze 2 hét alatt szervizben. ''Nekem is ilyen van'' Eddig mindenki maximálisan meg van vele elégedve.Kijelenthetem hogy eddig Asus párti voltam csak asus lapom volt. De ez most meggyőzött. Nagyon király lap nagyon tuningbarát. A DS4-nek a szememben 1 nagy hibája van! Ez pedig a hőcsöves hűtés. Hogy a fetekről miért kell nyomorult hidra rávezetni a meleget nem értem. Volt hogy 60 C mértem a bordákon. Most próbálkozunk cégnél valami hűtést eszkábálni, rá, mert hosszútávon félek hogy kinyirja a lapot. Raktunk mindegyik bordára 1-1 4cm-s ventit de nem vált be. Borzasztó hangos lett a gép, és nem voltunk elégedettek a hőfokokkal így sem. Most azon gondolkozom, hogy lerendelünk próbára egy Titán Cpu-ra való vízhűtést '' 5,25 helyre építhetőt''
[link]
és megpróbáljuk ráfaragni arra amin a szép Gigabyte felirat van. Mindig az a legmelegebb. Majd leírom hogy mit sikerült javítani rajta. Dióhéjban ennyi amit el tudok mondania lapról.
Aktív témák
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Trollok komolyan
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest