Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
Én tökéletesen egyet értek az nv új irányvonalával, miszerint gyártsunk „minden evő combos” gpu-t. Ezzel a lépéssel viszonylag reform független tudna maradni, remélhetőleg versenyképesen. Értem ez alatt, ha nekem lenne egy olyan videó kártyám, amiben akkora tüdő van hogy, tökéletesen el végzi a rá terhelt feladatokat, akkor nekem mindegy hogy, azt hardware-ből csinálja vagy állami támogatást kér hozzá. Úgyhogy szurkolok, hogy sikerüljön, és hát 2 évig még biztos, hogy marad a Nv. Aztán ki tudja mi lesz lehet holnap el csap az autó.
A Larrabee-nek viszont robbannia kell. Valami olyan egyedi dolgot kell hoznia ami egyenlőre, én azt sem tudom mi lenne. Ha csak beáll reform-kodni, akkor biztos, hogy halálra van ítélve, ha az nvidia nem is tudja, de az Ati tuti bedarálja. Mert itt nem csak arról van szó, hogy erősebb, jobb, rosszabb, stb, hanem arról is, hogy ha mondjuk, elém leraknának 3 vga-t Ati-tól, Nv-tól, Intel-től akkor én az Nv-t venném függetlenül attól, hogy, az intel vagy az ati menyivel gyorsabb. És igen, ha mindhárom gyártó kártyái egyforma teljesítményűek dönthet a Physic az Nv javára, miért ? Mert van ennyi. Tudom hogy, haszontalan lehet soha nem fogok, külön kártyát használni hozzá de annyival több mint a másik 2-ő. Évekig fog tartani míg a hozzám hasonlókból az Intel kimossa az ilyen rajongást. Végül is, mondjuk ki nyíltan. Amit semmi mással nem érdemelt ki az nv, csak annyival hogy még sohasem csalódtam. Mikor kb. 2 éve be jött a Hd4*** és a Gtx a Hd-ék verték a Gtx-eket, tesztekben, és árban is akkor sem vettem Ati karit mikor mindenki, és most mi van? Az hogy körülbelül az árának meg felelő teljesítmény különbséggel rendelkezik, ugye hát legalábbis a fent említett szériák. Amit csak és kizárólag a terméktámogatásnak köszönhetünk ugyan is a Gtx-ekkel a le gyártás óta nem csináltak semmit sem. Persze ugyan ez érvényes az ati tulajokra is akik megint csak nem csalódtak a termékekben joggal, mert hát az ati is bizonyította, hogy képes világ első vga-kat gyártani. Szóval szerintem a Larrabee-nek nehéz dolga lesz. Persze lehet hogy, sok mindenben tévedek és elvakult fan vagyok és hülye.
Az egyetlen dolog segíthet neki hogy, tényleg egy reformált Dx-es környezetbe kerül és így azonosan teljesít, mint a többi, de akkor megint vissza mehetünk az ördögi kör elejére és meg kérdezhetem, magamtól miért vegyek Intel-t, mikor annyit tud a másik 2-ő is. Vagy többet hoz mint amit a „reform” és akkor megint felfelé mutogatok a sor elejére ki jár már élből külön utakon! Kinek van igaza?
Nem is értem már mit írok, de már lenyomom majd többet nem olvasom ezt a fórumot.Szóval én csak a fanatikusság( tapasztalatok), és a gyártói egyedi megoldások fontosságát, akartam le írni és azt hogy Larrabee még nagyon messze van szerintem őő izéé őő lehet nem jól, nem ismétlem meg még egyszer ígérem csak olvasok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest