- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Akkor lehet, hogy mostanra javították, tavaj nyáron játszottam végig másodszorra 4870-el (Vista alól, de egy évben jelent meg a játék és az OS, azthiszem először is már Vista Beta/TCP/RC/RTM/akármin toltam). Akkor felraktam mind a 4-5 alpha/beta/whql drivert, ami támogatta a kártyát, de egyel sem tudtam rendesen belőni. A padlón és falakon látszott a csík, ahogy vált a trilinear szűrés, és az élek sem úgy simultak, ahogy kellett volna (sehogy sem volt igazán sima, 8X MSAA-val sem, és a CFAA filterek totál semmit sem csináltak vele, az edge detect sem), az ATT sem tudott mit kezdeni vele.
A riddick nálam lehet, hogy tényleg a Win7 hibája, tényleg lusta voltam kipróbálni XP-n, de a játék topicjában mondták, hogy nem tökéletes az AA (mármint menüből egy 8x után még lazán recélődnek az élek, pedig 1920-ban már 4x is bőven elég szokott lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest