Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
Pach?? --> Patch már csak azért is...
Te Jézus,tényleg így kell?? nekem először 2.0-ám volt (1.0-ra raktam rá) majd 2.1 és most feltettem az 1.3-at...
Ennyit kéne vele sz*rakodni??? nah majd akkor egyszer... de majd csak reinstall után..de ha te ráérsz (tudom hogy most nem) akkor hajrá...
Amúgy nem néz ki rossz pályának,mondjuk nem sok értelme van benne a fizikának,inkább csak látványeffekt. Én már régóta várok egy olyan játékra amibe a PhysX nem csak a látvány,mint pl. a Cell Factor,bár igaz ennek is elég kicsi lenne a rajongótábora,de jó lenne. U-Warsról senki nem tud semmit,mert az elég meggyőzően néz ki,mondjuk engem a vízalatti világ nem fog meg... ott is csak látvány lesz??
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyit kéne vele sz*rakodni??? nah majd akkor egyszer... de majd csak reinstall után..de ha te ráérsz (tudom hogy most nem) akkor hajrá...