Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz FeriPRO #1377 üzenetére

Az a vicc, hogy szerintem életem eddigi leghűvösebb kártyája volt ez, ami valaha a gépemben járt. :DDD Nem vicc, újrapasztáztam a GPU-t, és így 56 fok körül mászkált húzva, de úgy, hogy mellette pár milliméterre majd leégett a 4870x2, és erre tolta a meleget, azért szorult be közéjük, és nem hűltek a radeon GPU-k.
    Igaz, szerintem rengeteget javított a dolgon az alákent Artic MX 2 paszta, gyárilag valami száraz filmréteg volt odahúzva, ami csak acetonnal jött le (tehát csak sima felületet biztosított, nem 100%-os érintkezést). Tényeg, így jobban belegondolva kár ezért a VGA-ért, ha eladom leszarják hogy 300Ft-nyi pasztát rákentem, 1 órát elbasztam, mire megkerestem a legmagasabb stabil órajelet, és visszaírtam BIOS-ba. Főleg hogy elég is lenne a célra, ha nem sülne meg miatta a radeon...

Az a baj néztem GTX275 tesztet, és széthúzva sem elég gyors, mégiscsak 1 GPU. :( Akkor inkább megvárom a következő radeonokat szeptember körül, abból veszek 1 GPU-st, amire olcsóbb a blokk (addig azért összepakolom majd a radit, pumpát, stb, mert a CPU-m is kívánná a vizet...), illetve kevesebbet bukok rajta, mert tovább lesz nálam, mint ez, és ugyanúgy feleáron menne el a vizes cumója. Bár most épp arra gondoltam ezt a VGA-t tartom meg sokáig, mire nem csak ennek esik le az ára, hanem lesz használt abból, amit kinézek helyette...

Új hozzászólás Aktív témák