Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Sikerült rákapatni a Mirror's Edget a 8600GT-re, csak a 181.71-es Win7 driverrel, mellé akár a hozzá való, akár a 186.07-ből vett cuda.dll-el is bugzik. A teljesítmény ugyanúgy siralmas ha lőni kezdik az üveget, de most olyan az üvegszilánkok szóródásának az animációja, mintha nagy, lapos kristályok nőnének a földön, amit ha nézek, akkor a szememig elnyúlik, ahogy haladok, aztán még jobban szétesik a kép, és olyan, mintha túl lenne húzva a VGA, vagy hibás lenne a GPU, ami renderel.
    Még próbálkozom 1-2 driverrel, de szerintemm veszett ügy.

Felraktam az infernal-t. A grafikájától 1 perc után kikészültem, nagyon FOS. Aztán azon vágódtam hanyatt, hogy csak ide-oda futkostam a pályán, folyton lövöldöztek rám, de még mindig 89 HP-m volt (én 1 fejessel el tudtam takarítani őket, olyan érzés volt, mintha GOD módban játszanék normal helyett), mire beláttam, hogy nem fogok benne semmi physx effektet fellelni.
    Pedig maga a játék olyan szempontból érdekelt is volna, hogy mi az a gömb, amit a szerzetesek imádnak. Abban a bevezető videóban a grafika is szépnek tűnt a játék korához képest, de ingame már szar.

Még megvárom azért a Terminator játék patch-ét, de szerintem kár volt leflexelni a kártya hátán a bordákból, hogy betegyem a semmiért, így csak olcsóbban tudok majd rajta túladni...

Új hozzászólás Aktív témák