Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz FeriPRO #1294 üzenetére

Na azt nem hiszem el hogy flashelte a VGA BIOS-át a driver telepítője! Ahhoz benne kéne lennie a windows-os nvflash-nek és több100 VGA BIOS képfilenak a telepítőben (külön minden gyártónak, arra is figyelve nem minden azonos kártyatipust lehet keresztbeflashelni bármilyen bios verzóval)! Te arra gondolsz, hogy figyelmeztet, hogy talán villogni fog a monitor a driver telepítése közben. ("The screen may flash during the installation", vagy hasonló, nem?) :DDD

Én másképp gondolok erre, ezeket tudom elképzelni:
    Véletlen bug volt, hogy nem működött a dolog, és most rejtett featureként hozták vissza.
    Véletlen bug volt, és véletlenül hozták vissza (más okból babráltak abban a kódban ami ezt okozta).
    Direkt iktatták ki, de meggondolták magukat. (Én eleve nem értettem miért rossz nekik ha legalább így terjed a CUDA, ha valaki így megkedveli lehet legközelebb Geforce kártyát vesz amiatt az első slotba is, hogy egyszerűbb legyen cuda-zni, és gyorsabb legyen a cudás programja is. Meghát kis kártyát veszünk hozzá, de eleve a kis kártyáknak van legnagyobb piaca egyébként is.).

Új hozzászólás Aktív témák