Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na, találtam az apróhirdetések közt egy olyan Gainward 8800GTS640 kártyát, ami a leírása alapján tök ugyan olyan képhibákat produkál, mint az én Gainward 8800GTS320GS kártyám is csinált. A 3dMarkok és a játékok alapvetően hibátlanul futnak (a poligonok és a textúrák a helyükön vannak, FPS is megvan), tehát a renderelés megy neki, de akár windows alatt 2D-ben, letekert órajeleken, akár 3D-ben játék alatt is fixen képhibák vannak a monitoron.
Vagyis nem a renderelésnél hibázik, hanem valahogy a monitornak küldött jel a hibás.
Én akkor kigariztattam az enyém, csak ezen már nem volt garancia, úgyhogy hozzájutottam potom 5000 HUF-ért. Ha tényleg olyan jellegű a hiba, mint amilyennek mutatja magát, akkor tuti hogy tökéletes Physx kártya lesz belőle, de még ha hibázna is néha, szerintem a tárgyak mozgásán még az se lenne észrevehető (inkább fagyogatna a játék, mint bugzana a fizika, de a physx számítások alatti kihasználtság miatt szerintem nem jönne elő gond akkor se ha magánál a renderelésnél is hibázna itt-ott egy kicsit)Na, ha jövő héten hazamegyek és berakom az otthoni gépbe majd kiderül, de ha működik, akkor ezek a tipushibás G80-as kártyák lesznek a bestbuy physx karik, lehet szerezni a gariba leadott darabokból, meg a nemgaris otthontartottakból amik a kukába mennének, és 5-6k-ért árulni őket radeon tulajoknak physx-ezni.
Újrahasznosított hulladék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest