Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na, találtam az apróhirdetések közt egy olyan Gainward 8800GTS640 kártyát, ami a leírása alapján tök ugyan olyan képhibákat produkál, mint az én Gainward 8800GTS320GS kártyám is csinált. A 3dMarkok és a játékok alapvetően hibátlanul futnak (a poligonok és a textúrák a helyükön vannak, FPS is megvan), tehát a renderelés megy neki, de akár windows alatt 2D-ben, letekert órajeleken, akár 3D-ben játék alatt is fixen képhibák vannak a monitoron.
Vagyis nem a renderelésnél hibázik, hanem valahogy a monitornak küldött jel a hibás.
Én akkor kigariztattam az enyém, csak ezen már nem volt garancia, úgyhogy hozzájutottam potom 5000 HUF-ért. Ha tényleg olyan jellegű a hiba, mint amilyennek mutatja magát, akkor tuti hogy tökéletes Physx kártya lesz belőle, de még ha hibázna is néha, szerintem a tárgyak mozgásán még az se lenne észrevehető (inkább fagyogatna a játék, mint bugzana a fizika, de a physx számítások alatti kihasználtság miatt szerintem nem jönne elő gond akkor se ha magánál a renderelésnél is hibázna itt-ott egy kicsit)Na, ha jövő héten hazamegyek és berakom az otthoni gépbe majd kiderül, de ha működik, akkor ezek a tipushibás G80-as kártyák lesznek a bestbuy physx karik, lehet szerezni a gariba leadott darabokból, meg a nemgaris otthontartottakból amik a kukába mennének, és 5-6k-ért árulni őket radeon tulajoknak physx-ezni.
Újrahasznosított hulladék.

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest