Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
webdeejay
aktív tag
Nah segítsetek lécci! uP! ^^
-
webdeejay
aktív tag
Hali!
Lenne egy fura problémám. Ugye megjött a GeForce 6200-am, ami végül albatronból manli lett, de sehogy se tudom hogy...no nem ez a probléma, hanem az, hogy rivatuner-ből sehogy se bírom húzni...egyedül csak az ati toolnak engedelmeskedik valamelyest(!) de annak se nagyon...
. Jah és ha valaki megtudná mondani, hogy meddig lehet húzni? Amúgy az a passzív hűtő ami rajta van, az elég gyengus, alapon 56 fokos, terhelve 70 fölött van, míg rácsavartam két csavarral egy négy centis molex csatlakozójú ventit, az egyből levitte az alapot 43-ra, a terhelést meg 49 max(!)...Jah és alapból 350 a gpu, és 532(266) a mem...Lécci segítsetek! -
válasz
Spancer RE
üzenetére
köszi az infót

-
egy 6200 TC 512Mb vga mennyivel tudna többet mint a 256Mb-os ?
-
-
Monya78
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Még annak idején amikor lehet választani hogy milyen 6200-est kérsz 64 vagy 128 bitest...akkor a 128 bites egy pár ezressel többért adták, aki nem értett hozzá vette az olcsobbat, aki értett hozzá vette a kategória BestBuy 128bites modolható verziót...
Közben a 128bites verzió kihalt (talán azért nehogy már jó legyen a bütykölni vágyó juzereknek) úgyhogy mostmár nincs választási lehetőség csak a 64 bites butított változatott lehet kapni...
Jól tudod az NV44-est nem lehet átalakítani és oly mértékben tuningolni mint az aktív hűtésű 128 bites társait.. -
egy 6200 anélkül ,hogy átalakitana az ember 6600-nak
mit tud teljesiteni mark05-ben ?
kinek meddig sikerült huzni a vga-t ? -
webdeejay
aktív tag
Mellesleg csak úgy kérdem, hogy van-e másik videokari amely NV44-el van felvértezve? Én úgy tudom, hogy a GeForce 7100 ami még NV44-es és ha igen, akkor érdemes/lehet-e rátenni 7100-as biost? És azzal rá lehetne tenni a +4 pipát? Nah és meddig lehetne húzni egy ilyet? Továbbá láttam Albatronban is egy ilyet...az Albatron jó márka?

Ráadás: Lehet-e megforrasztani a 128 bitet? Én hallottam olyanról is, hogy egy emberke az mx200-asát megforrasztotta, és 256 bitet varázsolt rá
Bocs a kérdésekért, de biztos akarok lenni abban amit csináltam
.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
webdeejay
aktív tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Az jó, mert nekem sajnos csak egy 230 wattos tápom van...tudom hogy lekéne cserélni, de igenis jól szolgál semmi bajom sincs vele, meg sose jut rá pénz, de amit tudom biztos lecserélem legalább egy 300 wattosra
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Igazából a proci fogyaszt a legtöbbet, utána a VGA és a többi elenyésző(nálad legalábbis). Gondolom ha ilyen VGA-t veszel nem kvadkór duruzsol az alaplapodban szóval a konfigod 100W fogyasztás körül lehet. (tuti nincs 150 felett) de egy 350W-os márkásabb táp (ami ajánlott, nehogy valami életveszélyes fo$t vegyél!) bőven elég. Ha előbb-utóbb fejleszted a géped még akkoris lazán ki fog szolgálni 1 olyan táp.
De ez már sztem off topik, tápokkal kapcsolatban nézz be ide: [link]
Visszatérve a többi kérdésedre én úgy emléxem NV44-en nem tudsz +4 pipát belőni. A tuning meg teljesen kártyafüggő (szerencsén múlik).
szerk: Tápos topikból kölcsönvéve
''Athlon 64 X2 4600+ egy GeForce 7800GTX-el:
196W a hálózat felől -> 157W a táp felől''
Szóval 1 elég komoly gépet is elhajt egy jó 350-es táp
[Szerkesztve] -
webdeejay
aktív tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Hát van egy alaplap, egér, billentyűzet, meg néha-néha +1 usb-s kütyü, akkor egy proci venti, egy 12 centis sima venti, meg egy 4 centis venti, akkor egy dvd író, egy winyó, egy 512-es ram és ennyi

Jah és egy proci
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
Aholy...
A kezembe került egy Inno3D Gef6200 128Mb/64bit kari...
Tudom,hamrmatgyenge,de érdekes dolgot produkál...
az Inno honlapján szereplő 350/533 gyári órajelek helyett ez 350/600 szaladgál alapból
És persze hibázik a magas ram órajel miatt...a gond hogy se coolbits-el,se egyéb progival nem lehet visszavenni az órajeleket mert azonnal lefagyizza a gépet..
Tanács?Ötlet?Egyéb?
Köff előre is -
webdeejay
aktív tag
Sziasztok!
Végig olvastam vagy 3-400 hozzászólást és a hozzászólások szerint most veszek egy ilyet(már megrendeltem). Gyakorlatilag az új amit rendelek akkor NV44-es lesz, hát igen, ezen nincs +4 pipa ugye?
A másik, hogy egy ilyen ketyerét meddig lehet húzni? Hűtésnek veszek rá valami olcsóbb Zalmant...Továbbá még az lenne a kérdésem, hogy milyen a minimum watt számú táp amin elmegy egy ilyen?( Tényleg a MINMUM kéne 
-
Tomitosz
aktív tag
válasz
Monya78
üzenetére
Én még csak az 162.18 próbáltam ki....de ha van ennél újabb is akkor azt is kipróbálom

Az jó kérdés hogy a forceware miatt van-e. De az biztos hogy nTune nélkül nincsenek ilyen jó eredményeim. Ez a kiegészítő progi nagyon bevált
És még nem V-modoztam a kártyát
Azóta a procit is megtóltam vele 
[Szerkesztve] -
golyani
addikt
havernak egy 64bites asus van. és az nfsu 2-t csak 800*600 low beálításon hajlandó nyomni, efelett kilép. a kártya passzív, kb 70-72 fok körül mozog, de iylenkor totál újraindul a gép. far cry-t, NFS:MW-t hibátlanul viszi még ha 80 fokos a kari akkor is.
2,4-es cerka, 512 ram, MSI 865-ös lap, vmi 300-as táp, 77.77-es driver.
vkinek vmi tipp? -
Tomitosz
aktív tag
Mindenki próbálja ki az új forceware-t és a nTune-t. Nekem nagyon megdobta a videokártyát

Régebben 560/730Mhz-en működött. Most 595/740Mhz-n megy....legalábbis a tesztek csak ilyen beállítás alatt futnak el. De játszottam már 610/810Mhz-en is...játék alatt nem tünik fel semmilyen hiba
Jelzem a rendszer hangolást csak ovatosan használni....nekem az FSB-et 400Mhz-ről 10845Mhz-re akarta felhúzni
Rendesen félremér. -
Monya78
veterán
válasz
Tomitosz
üzenetére
Ez a második 6200-es kari mióta megvan grafitolva van...nem is tudom nemsoká már egy éve talán...(Paqitó talán jobban emléxik mikor vettem tőle)
Egyszerüen nem használom mindig max órajelen...ha nem tesztelek akkor mindig 500/700Mhz@8 pipa-án megy. Biztos jobban melegszik, mind grafit nélkül, de az a 5-10 fok mit számít egy jó hűtés mellett.
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz
Tomitosz
üzenetére
Széncerkát honnan veszed?
Grafit! A szén nem vezeti az áramot.
Öcsémé grafitozva volt egy fél évig, csak annyira porosodik a gép, hogy gyorsan gyengül a hűtési teljesítmény, így vissza van véve alapfeszre, 8pipára és 375/700-ra. Majd ha beruház egy normális hűtőre feljebb nyomom. -
Tomitosz
aktív tag
széncerkával meddig használtátok a legtovább? Csak amíg teszteltetek addig volt szenezve?...vagy valaki aktívan is használja így?
Azért érdekel mert én hosszútávra akarom megcsinálni ha lehet... -
Paqito
senior tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Ha új, és garis termékről van szó, mármár arcátlanul jó vétel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy nagyobb hűtőt, pl vf700-ast hamar feltenni rá, + modBIOS-t, és utána jöhetnek a ''cifrább'' eredmények
Legjobbakat -
Monya78
veterán
válasz
greatchaos
üzenetére
Ilyesmi órajeleket tudtunk kihozni belőle alapon...de a Sparkle 6600Ultra bios és a Vmod tényleng megdobja...persze ha ilyesmibe belemész hűtőcsere kötelelző!
Ennyiért nagyon jó vétel volt... -
Tibcee
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Ijj, most nézem,h Mustárban télleg ottvan a leértékelt termékek között. Nagyon jól vetted
, 1 éve hiánycikk volt és 13-14ért lehetett csak szerezni... Az eredményeid nem egetrengetőek, a Gpu nekem még kicsit kevéskének is tűnik, Ram igéretes. ha van egy kis számteches vénád eressz rá bátran egy Sparkle 6600 Ultra Biost, örömködj,h 7000 pont felett teljesít 3Dmark 2003-ban,majd állítds be 500/700-ra,mert ilyen melegben kínszenvedés neki lenne a magasabb órajel+ értelme sincs sok, mert efölött már elég magas a hibalehetőségek aránya és nem nyer túl sok plusz teljesítményt. Ha nagyon értesz a bütyköléshez és emellett szeretsz kockáztatni is még grafittal voltmodolhatod is, de én idáig már nem merészkedtem el megjegyzem extra hűtés nélkül nem is érdemes. -
greatchaos
addikt
válasz
Spancer RE
üzenetére
már töröm is ketté

-
Spancer RE
aktív tag
válasz
greatchaos
üzenetére
-
greatchaos
addikt
tegnap vettem egy leadteck winfast A6200TD-t 128mb/agp 5990-ért a mistral-ban
na, meg is hajtottam, nemkicsit, nagyon...
8pipa megy, deteck után hihetetlen, de a ramot 698-ra lőtte be, (számomra kicsit soknak tűnik) a gpu-t viszont csak 375-re... 3dmark 03 ekkor 5756 pont
utána játszottam még egy keveset, aztán a gpu 450-n stabil teszt lefuttatásas után
3dmark 6259 pontot kapott...
na, sztem, ez egy igen jó vétel volt... kérésre képeket is tok mutatni...
a kártya érdekessége, hogy a ram alapon már 550-n ketyeg...
sztem igen jó vétel volt... sztetek?
ez erősen zúzza a legtöbb 6600-non pro-t (tapasztalataim szerint) - javítsatok ki, ha tévedek -
Daniel
tag
Sziasztok!
Adott a kovetkezo konfig:
Alaplap: DFI socket 478 (865GV chipset)
CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz B Northwood (533FSB)
RAM: 2x512 DDR 400 (Hynix es Kingston)
Vinyo: Seagate 40GB PATA
Grafikus kartya: MSI GeForce 6200 AGP (128 DDR) ([link]) - gyari hutessel.
Haz es tap: Codegen Briza 6099 es 400W-os tap (gondolom nem igazi) ami a hazzal jar.
A tap 16 ampert ad le a 12 voltos agon.
Azt hiszem ez a kartya nyithato 8 pipasra, tehat 6600-os szintre (szerencsevel).
Huzni nem szeretnem a kartyat.
Kerdeseim:
Ez a tap eleg ehhez a grafikus kartyahoz es konfighoz?
Ha sikeresen kinyitom a pipakat, akkor meg tovabb novekszik az etvagya?
Elore is koszonom!
-
Monya78
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Szerintem reális a pontszám...
Nekem csak 8pipás 3dmark05-ös teszteredményeim vannak:
Alap órajeleken 300/550-al: 1600pont,
Közepes tuninggal 430/730-al: 3000pont
Vmoddal 620/860-al: 4000pont
Nekem most állandóan 500/700-on megy...de COD2 multival játszva azért dx9.0 módban nem elég pörgös, dx7.0-ban tökéletes...akár kevesebb tuniggal is...
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Ezt miért nem lehetett egybe nyomni!?
A régebbi motorosoknak, pl Monya.
Milyen komolyabb hűtést érdemes ráapplikálni a kártyára?
Itt a meleg, ráadásul a gép is egy rosszul szellőző helyen van. Házban 35°C uralkodik, 320/600-ra downclockolt Leadtec kb 1,5 óra komolyabb 3D-s feladat után 102°C-ig melegszik, majd restartol.
Proci egy 2200+-os TbredA 1800 helyett 1663-on megy, és 72°C-ra melegszik egy 1000Ft-os Aerocool szükséghűtővel.
Monya aláírásában ellesett hűtőről nem találtam semmit, egyedül csak a Zalman VF700CU-t bökte ki egy kereső a VGA-ra, procira meg egy CNPS7000B ALCU-t. -
Boci_83
őstag
Üdv Uraim!
Van nekem is egy ilyen Gainward 6200 Turbo DDR2 128Mb.os karim. Passiv. Pci-expresses. Amit tudni kell hogy egy második gépben lenne, most állt össze a gép.
Msi K9Nu neo 3800+ 2x512DDr2 +20 Gb winyó
Nah most futtatam rajta egy 3Dmark 05.öt, és iszonyatosan gyenge eredményt produkállt. azaz 691 pontot.
91.xx driverrel +dx9 fentvan. Drivercsere 94.xx 692 Pont. Hihetetlen gyorsulást....!
Kérdésem az lenne mi lehet a baj?? Ti tuélajok segítsetek nekem mennyi a reális érték egy ilyen tetsztben, mert én legalább 2000-2200 pontra számítottam.
Feldobtam az atitoolt, és a 3D-s kocka ilyan szinten akadt hogy elképesztő, a 3D mark05.ben 3-4 Fpseket produkál. Legyetek szivesek némi információval ellátni, mert tudom hogy nem egy nagypukkanás ez a kari, de ha cod2 multiban elfutna rajta az jó lenne.... -
Khaal
őstag
Hello, új kártyát szeretnék venni a gépembe, 6200-ast néztem ki, mivel low-profile fér csak bele a házba, agp-ből meg kb ez a max ami itthon kapható félmagas kariban, meg elvileg ez segíti a procit videolejátszásnál.
Tud valaki olyan 6200-esről ami agp-s és adnak hozzá félmagas hátlapot is?
DVI-n szeretném használni, 1680x1050-es felbontásban. Játékok nem érdekelnek , inkább a videolejátszás a fontos, gondolom ott nem számítanak a pipeline-ok meg a 64bit?
Egyébként mennyire melegednek ezek a kártyák? Nagyon szűkös a hely a gépemben, a jelenlegi matrox g450-es tűzforró szokott lenni, mondjuk csak egy picike passzív borda van rajta. -
Lally
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg az Asus N6200-as kártyámat 2,4-es celeronnal használom,2002-es PCChips 935 DLU alaplappal.A mostanában megjelent játékokhoz ez bizony már kevés,főleg 512 rammal.
A segítségeteket kérném annak az eldöntésében,hogy max milyen procit érdemes újítanom ehhez a kárttyához.Én sima 3 gigás pentiumon gondolkozom,esetleg a késöbbiekben 1 giga Ram-on.De ha nagyon muszáj,akkor megválok az alaplaptól is.

-
Tomitosz
aktív tag
Most néztem...ilyen áron már 6600GT kártyát kapsz

Én itt találtam őket:[link]
Azt viszont nem tudom megmondani hogy melyik márka a legjobb belőle...de van egy oldal ahol ezeknek a tuningolásáról van szó...ott talán kitudod silabizálni melyik bírja a legtöbbet: [link]
De elviekben van kifejezetten erre a tipusra specializálódott oldalak...majd ha találok ilyet akkor szólok. -
freak2
csendes tag
válasz
Tomitosz
üzenetére
Szóóóóóóóóóval használt 6600...És abban milyet érdemes? Gondolom ilyen hogy Inno 3D inkább kerülni kell... nem? ATI-t nem akarok, az van a másik gépben és nem vagyok érte oda... Esetleg egy két oldalt nem tudnál ajánlani, ahol találhatok használtan 6600-at?
Köszi ismét!
freak
[Szerkesztve] -
Tomitosz
aktív tag
Régebben Leadteck-et lehetett enyiért kapni..és az meg is ért ennyit. De most már nem lehet. És az alternatív kártyák ebben a tipusban nem teljesítenek úgy mint a Leadtek 6200-as. A helyedben inkább használtan néznék valami kártyát. Akkor enyiért talán kapsz egy 6600 vagy 9600XT kártyát.
-
freak2
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! A gépembe keresek videókártyát úgy 12e ft környékén. Én a 6200 karira gondoltam, de bevallom nem vagyok nagy PC mágus. A gépem többi paramétere P4 1,7Ghz, 1G Ram...Tudom hogy nem egy bika erős gép, de ez van ezt kell szeretni...Szóval a kérdés az lenne, hogy milyen Videókártyát vegyek ezen az áron? (ATI foglalat az alaplapon...)
A válasz(ok) -ért előre is kösz-kösz!!!
Üdv: freak -
PROti
tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Jó használtan.De én nem akarok használtanvenni!!Tegyük fel 2-4 hónap mulva tönkre megy akkor mit csinálsz?(ha nincs gari)Erre van 2év gari
-
PROti
tag
válasz
Xantomas
üzenetére
Úgy 3hónap után megvan mien videokarit fogok venni!!Először Radeon 9250-re gondoltam,majd 9550-re,aztán 6200-ra,utánny Radeon 9600pro-ra,és végül megszületett a döntés!!Sapphire Radeon 9600xt 256/128 (14 500ft) Szerintem ez C.o.D2-höz elég lesz!!

(jah meg 512mb ram Samsung) -
Xantomas
őstag
válasz
Tomitosz
üzenetére
A 64 bites 6200 tényleg nem sokkal gyorsabb a 128 bites 9200-nél. Gyakorlatilag 2 generáció van köztük. 128 bites 6200 meg ritka mint a fehér holló, pláne a modolható. Amit boltokban lehet kapni, az majdnem mind low profile 64bites 6200, ami arra amire készült több mint tökéletes (hardveres HD video gyorsítás, meg hogy Mincike aero ablakkerettel írja a napi feljegyzéseket office-ba)
Én mondjuk egy Mobility R 9700-tel szoktam hasonlítgatni, de DX8.1-ben kb ugyan azt az eredményt hozza, DX9-ben meg simán otthagyja a 6200. Ez főként CNC3-ban jön ki. -
kennyke
aktív tag
Hy!
Tudna nekem valaki mondani erről a kártyáról valamit?
GAINWARD 6200TC 128MB SILENT[link]
Konkrétan az érdekelne, hogy hány bit-es, mert nem találtam pontos infót, ill. van-e lehetőség a +4pipe bekapcsolására. -
Tomitosz
aktív tag
válasz
Xantomas
üzenetére
Most olvastam vissza pár sort...azt írtad, hogy egy 9200-nál nem sokkal gyorsabb.
Ne vedd támadásnak amit mondok...de nagyon gagyin huzathattad a te leadtekedet ha csak azt gyorsulta le. Az enyémet egy Club3D 9800-al szoktam verenyeztetni...és hát szépen fej-fej mellett haladnak teljesítményben.
A régi 64bites 5200-om is simán odaverte a 9200-t
Persze ha csak durva hasonlításnak mondtad ezeket akkor nem szóltam
Szegény barátom azt hiszi, hogy az ő 9800-a jobb...csak még nem tudja, hogy a szén cerkát még nem vetettem be ellene
Na akkor lesz ám sírás 
A COD2 tényleg csak amolyan közepes grafikát bir 1600x1024-ben
-
Xantomas
őstag
Öcsémet látom néha offline cod2-ni egy 2200+-os Tbreddel 512RAM-mal, és egy Leadtec A6200TD-vel, (6600GT környékére húzva, 8p-vel), azzal megy. Igazábol nem tudom mennyire fut jól, mert már csak ő használja, de látszatra olyan 1024*768-ba volt, és nem volt diavetítés.
Sztem a Leadtecen kívül minden 6200 felejtős, vagy amin nem a régi PCI-E chip van HSI-vel, aktiválható pipelineokkal, mert azokból könnyen lehet 6600-t csinálni. Bár ezt korábban is kifejettették már a topicban.
A 64bites memóriás verziók meg kifejezetten csak irodai munkára valók. -
Xantomas
őstag
Ember, továbbra se tudjuk mi kell neked, milyen gépbe, csak lazáskodsz, jópofizol, és semmi konkrét információt nem írsz. Tudod, néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Fáradt vagyok, meleg van, szar napom volt.
Utolsóra: [link] itt kapsz választ. (ide most egy nagyon gonosz kaján mosoly jönne) -
Xantomas
őstag
Előszöris multi, és nem multy, másrészt nem ''csáá'', hanem csak szimplán ''Előre is köszönöm'', mint ahogy másodszorra írtad, de asszem ezt másik fórumokban is leírták, vagy csak figyelmen kívül hagyták mint írsz.
Egy gyengébb géppel, 1-1,5 GHz, inkább Ti4200, mert alapból erősebb DX7, és 8-ban. Ráadásul milyen kártya? Márka, memória mérete, hány bites memóriavezérlő... nem mindegy.
A 9200-nél gyorsabb, de nem sokkal. Ezt a kártyát nem kodkettőhöz találták ki. Menj inkább húzogasd a lányok haját.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link] Kereső a jó barátod
[Szerkesztve] -
Seppuku
csendes tag
a kari nem melegszik túl, megnéztem everesten. amúgy passzív hűtés van rajta és az is hideg..inkább visszaviszem boltba mert még van rá gari.aztán kicseréltetem vagy kicsit ráfizetek és veszek egy másikat,jobbat.
köszi hogy segítettél -
mycso
veterán
válasz
Seppuku
üzenetére
Hát lehet egy bios frissítés megoldaná, mert ilyenre is volt már példa, de szerintem nem ilyen egyszerű a dolog.
Valószínűleg az lesz, amit fentebb írtam.
1, ha csak túlmelegszik, akkor normálisabb hűtést kellene rátenned
2, ha hibás a ram vagy a gpu, akkor kuka vagy még esetleg megpróbálhatod visszavenni az órajeleit, hátha akkor nem hibázik (bár így már teljesen alkalmatlan lenne játékra) -
Seppuku
csendes tag
mit tudok vele kezdeni?
esetleg bios frissítés? vagy vmi más? -
Seppuku
csendes tag
[link]
elrontottam előzőt -
Seppuku
csendes tag
itt vannak a jellemzői:
[L][url=http://kepfeltoltes.hu/view/070504/nVidia_GeForce_6200_AGP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[/url][/L]
Másik nicken kellett reggelnem mert az előzőn nem engedett fel vmiért:S -
-
Seppuku
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Asus nv6200 AGP videokártyát.A problémám vele hogy a játékok nem futnak normálisan (pl. hl2,rome total
war-kép csíkozódik) de ugyanakkor a régi kártyámon (mx440) futottak.
Próbáltam egy régebbi játékot (red alert2) és azzal meg nem volt semmi probléma.
Azt vettem észre,hogy a monitor se kapcsol le készenléti állapotnál csak elsötétül a képernyő.
p3,512SDRAM,+új videokártya
alaplapt: Apollo Pro133T
nem egy új darab de nincs pénz újítani..
Lehetséges h a bios-al van probléma? (beállítás,frissítés?).Esetleg a kártya gyári hibás?
Remélem tudtok segíteni.előre is köszönöm
Üdv -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! 6200-as VGA-mra mien hűtést ajánlotok? (ASUS 64bites sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile 2
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Jah és ha valaki megtudná mondani, hogy meddig lehet húzni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

)