- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Hobby elektronika
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Dhampir #65971 üzenetére
Nagyon jó kijelzője van. Én grafikai munkára is használom. Meglepően mély a fekete szint is, nem gondoltam volna. Ha meg a teraszon van kedvem dolgozni, a 300nit is nagy segítség, simán látható. Ha esetleg nem, az intel display programban van ilyen rasegítés, ami a kijelző színhelyességének a rovására fel tudja emelni a sötétebb árnyalatokat, hogy jobban látható legyen a kép erősen megvilágított környezetben is.(Az ottani marketing szöveg az akkumulátort akarja kímélni vele, de annak szvsz. nincs így értelme.) Mondjuk ha nappal kint szeretnél sorozatozni, arra megfelel, de munkára nyilván nem.
A kis nv kártya nekem továbbra is megfelel. Kipróbáltam azóta több játékot is, de nem éreztem annyira gyengének. Persze nem egy csúcskártya, de ahoz képest, hogx "belépő gémer", nem csak low grafikán 30fps-el lehet játszani. Bár az igaz, hogy a legtöbb új játékban, amit próbáltam (high beállításokkal) a 144 FPS nincs meg, de az nvidia driverben be lehet úgy állítani, hogy felezze le a kijelző frissítési gyakoriságát, és így 72FPS lesz a játékban a max, amivel medium/high beállítások mellett el is boldogul a 1650ti. Így a kijelzőn minden képkockát pont kétszer jelenít meg, tehát nincs tearing. Szerintem ez jó komprumisszum..Mégsem 60Hz-en játszol így. Ami a kisebb játékokat illeti, (wow, wot, paladins, warframe, csgo, valorant) azokat bírja 144Hz-el, tehát ahol van értelme a gyors megjelenítésnek, ott ki tudod használni.
Az enyémben 80Wh-ás az akkumulátor ami csak netezéssel 10 órát is bírna, de inkább dolgozni szoktam rajta (affinity designer, ps, illustrator..) így csak 6-7 órát bír, ami szerintem még mindig egy jó érték a laptop teljesítményét tekintve.
Viszont a gyári pasztát azonnal cserélni kell. Nekem nagyon be volt száradva, pedig új volt a gép. Jelenleg mx-2 van rajta, de gondolkodom egy jobb pasztára cserélni. A hőfokok egyébként nem vészesek. Streszteszt alatt 85°C a cpu, (55/60w fogyasztás mellett. A gpu pedig 70 fok fölé még soha nem ment. Igaz, az csak 50W és szerintem durván túl van méretezve a hűtés hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nők, nőügyek (18+)
- Anime filmek és sorozatok
- OLED monitor topic
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest